KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
LYYPE: Lapsen ympärillä - Yhteisvanhemmuussuhteet lastensuojelun perhehoidossa -h ankkeen tavoitteena on tuottaa ja levittää tietoa lastensuojelun...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
BERT-projektin tavoitteena on edistää Itä-Afrikan korkeakoulujen kykyä purkaa eri esteitä (mukaan lukien digitaalisia), jotka haittaavat vammaisten...
Higher Education Pedagogies for Teacher Education (HEP-TED) -hankkeen (2024-2026) tavoitteena on vahvistaa Ruandan korkeakouluopetuksen laatua ja...
TIPOTE - kohti inklusiivista ja käytäntöläheistä opettajankoulutusta Mosambikissa TIPOTE-projektin (2024-2026) päätavoitteena on vahvistaa...
PETU-tutkimushankkeessa tarkastellaan perhetyötä lapsi- ja perhesosiaalityössä valtakunnallisesti ja Keski-Suomen hyvinvointialueella. Tutkimushanke...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
NuoriSO-hankkeessa tuotamme tietoa nuorten aikuisten sosiaalityöstä osallisuuden edistämisen näkökulmasta. Kuvaamme nuorten aikuisten sosiaalityön...
Meijän perhe liikkeellä (2020 - 2022) Projektia toteutetaan osana maakunnallista perhekeskuskehittämistä, tavoitteena vahvistaa keskisuomalaisten...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 2
- Seuraava sivu