Liikkumisen edistämisen uudet innovaatiot -hanke on osa Jamkin Likes-tulosalueen Liikunnan tutkimus ja innovaatiot (LTI) projektikokonaisuttaa vuosina...
KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Tässä yhteishankkeessa sitoutetaan koko korkeakouluyhteisö edistämään aktiivisuutta ja opiskelukykyä tukevaa toimintakulttuuria johdon, henkilöstön ja...
Hankkeen tausta Yli puolet 7–15-vuotiaista lapsista ja nuorista mainitsee liikuntaharrastuksensa esteeksi ulkoiset esteet: kiinnostavan liikuntalajin...
BERT-projektin tavoitteena on edistää Itä-Afrikan korkeakoulujen kykyä purkaa eri esteitä (mukaan lukien digitaalisia), jotka haittaavat vammaisten...
Higher Education Pedagogies for Teacher Education (HEP-TED) -hankkeen (2024-2026) tavoitteena on vahvistaa Ruandan korkeakouluopetuksen laatua ja...
Liikkumisen edistämisen uudet innovaatiot Hanke on osa Jamkin Likes-tulosalueen tutkimus ja innovaatiot (LTI) -projektikokonaisuutta. Hankkeen...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 8
- Seuraava sivu