KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Metsästysmatkailulla on mahdollisuus olla entistä merkittävämpi tulonlähde matkailuliiketoimintaa harjoittavalle yritykselle, metsästysseuralle sekä...
BERT-projektin tavoitteena on edistää Itä-Afrikan korkeakoulujen kykyä purkaa eri esteitä (mukaan lukien digitaalisia), jotka haittaavat vammaisten...
Higher Education Pedagogies for Teacher Education (HEP-TED) -hankkeen (2024-2026) tavoitteena on vahvistaa Ruandan korkeakouluopetuksen laatua ja...
TIPOTE - kohti inklusiivista ja käytäntöläheistä opettajankoulutusta Mosambikissa TIPOTE-projektin (2024-2026) päätavoitteena on vahvistaa...
Hankkeessa koostettiin opintomateriaaleja ja opintokokonaisuuksia ammattikorkeakoulujenluonnonvara-alan TKI-toiminnan, erityisesti Hiilestä kiinni...
1.3. Yhteenveto hankkeesta OVI - Uutta osaamista vihreän siirtymän tueksi -hankkeen tavoitteena oli tukea maankäyttösektorin ilmastotavoitteiden...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 2
- Seuraava sivu