KeMu-hankkeen tavoitteena on kehittää maatalousmuovijätteen käyttöä kokonaisvaltaisesti kestävämpään suuntaan benchmarkkaamalla ja pilotoimalla uusia...
KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kiertotalouden edistäminen vaatii systeemistä muutosta, ja yritysten sekä julkisen sektorin ja kansalaistoimijoiden konkreettisia tekoja. Laajalla ja...
Hankkeen tarkoituksena on keskittyä tuottajille ongelmallisen viljankuivauksesta syntyvän tähdemateriaalin hyödyntämismahdollisuuksien löytämiseen ja...
Säilörehun korjuuajan tarkentaminen -hankkeessa testataan ja kehitetään Polispec- ja AgriNIR -NIR-analysaattorien ja droonien hyödyntämistä säilörehun...
Kestävä keskisuomalainen maatila -hanke toimii tieteellisen tiedon, innovaatioiden ja digitalisaation jalkauttajana maatilayrittäjille. Hankkeen...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...