Kiertotalousmuutos vaatii eri toimialojen yhteistyötä ja monenlaisia toimenpiteitä niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. ARVOA –...
Hankkeen tavoitteena on edistää bio- ja aktiivihiilen ympärille muodostuvan yritysekosysteemin rakentumista Keski-Suomeen. -Tuodaan toimijat yhteen....
KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kaukolämmityssektori hakee uusia toimintamalleja ja tekniikoita tavoitellakseen hiilineutraaliutta, vähentääkseen riippuvuutta polttoaineista ja...
Kaukolämmityssektori hakee uusia toimintamalleja ja tekniikoita tavoitellakseen hiilineutraaliutta, vähentääkseen riippuvuutta polttoaineista ja...
Avoin Laboratorio Biotalouteen (ALaBio) on Jyväskylän ammattikorkeakoulun (Jamk) kehittämishanke keskisuomalaisten yritysten TKI-toiminnan...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...