KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Talent Boost on poikkihallinnollinen ohjelma, joka edistää kansainvälisten kykyjen houkuttelemista, maahanmuuttoa ja Suomeen jäämistä. Ohjelman...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
Teacher Preparation Programme through ODL Mode for Enhancing Quality in Education (TPP-Nepal Project) is a capacity development project between...
The first phase of the HEI-ICI project 'Improving Education Leadership and Management Capacity of Quang Tri Teacher Training College' was implemented...
In Nepal, the end of civil war, removal of monarchy and emerging but fragile political stability combined with a growing awareness of the value of...
ELPA-hankkeen tavoitteena on tukea Jyväskylän ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehitys- sekä innovaatiotoimintaa, tuottamalla tarpeisiin sopivia...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 2
- Seuraava sivu