KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kriittisten teollisuus- ja yhteiskunnallisten infrastruktuurien, kuten lentoasemien, satamien, energiantuotantolaitosten, rakennustyömaiden ja...
Muutos on elämyksen syvin taso, täysin ainutlaatuinen ja ikimuistoinen kokemus, joka muuttaa ihmistä kohti parempaa. Mielenpainuvan matkailuelämyksen...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
AIRe-Platform on Kuntoutusinstituutin innovatiivisen julkisen hankinnan projekti, jonka tarkoitus vastata kuntoutuksen maailmanlaajuisesti kasvavaan...
Maailmanlaajuisesti 2,41 miljardia ihmistä hyötyisi kuntoutuksesta, mutta kuntoutuspalveluita ei ole saatavilla kaikkialla. Kuntoutuksen tarve on...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Talent Boost on poikkihallinnollinen ohjelma, joka edistää kansainvälisten kykyjen houkuttelemista, maahanmuuttoa ja Suomeen jäämistä. Ohjelman...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 2
- Seuraava sivu