KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kriittisten teollisuus- ja yhteiskunnallisten infrastruktuurien, kuten lentoasemien, satamien, energiantuotantolaitosten, rakennustyömaiden ja...
Muutos on elämyksen syvin taso, täysin ainutlaatuinen ja ikimuistoinen kokemus, joka muuttaa ihmistä kohti parempaa. Mielenpainuvan matkailuelämyksen...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
AIRe-Platform on Kuntoutusinstituutin innovatiivisen julkisen hankinnan projekti, jonka tarkoitus vastata kuntoutuksen maailmanlaajuisesti kasvavaan...
Maailmanlaajuisesti 2,41 miljardia ihmistä hyötyisi kuntoutuksesta, mutta kuntoutuspalveluita ei ole saatavilla kaikkialla. Kuntoutuksen tarve on...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Revanssi – TKI-osaamisverkostoa vahvistamassa -hankkeessa koottiin TKI-osaamisverkosto ja kehitettiin toimintamalli, jonka yhteistoiminnan...
Teknologioiden nopea kehittyminen tarjoaa myös kuntoutuksen toimialalle uusia palveluiden kehittämismahdollisuuksia. Esimerkiksi tekoälyä...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 7
- Seuraava sivu