KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Hankkeen päätavoitteena on kehittää sotepalveluyritysten TKI-profiilia ja vahvistaa TKI-osaamista sekä yritysten TKI-verkostoja. Lisäksi tavoitteena...
Euroopan komission ehdottaman nettonollateollisuussäädöksen (Net Zero Industry Act) avulla on tarkoitus lisätä puhtaiden teknologioiden kotimaista...
Hankkeen tausta Kuntoutuksen tutkimukseen, kehittämiseen ja inovaatiotoimintaan liittyvä tieto on pirstaleista ja vaikeasti löydettävissä. Tieto ei...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Keski-Suomen alue (erityisesti Jyväskylän seutu) on tunnettu kyberturvallisuuden edelläkävijä ja osaaja, mutta tätä erityisosaamista ei tunnisteta...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Simulaatioiden hyödyntäminen erilaisissa vaativissa ja riskejä sisältävissä työtehtävissä, sekä niissä tarvittavien erityistaitojen harjoittelussa...
Jyväskylän ammattikorkeakoulu on hanketoteuttaja Oulun yliopiston johtamassa Hyvinvointi- ja terveysdatan kansallisen innovaatioekosysteemin...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 5
- Seuraava sivu