Koulutus ja kehittäminen

Uuden esihenkilön ABC

Onko organisaatiossanne uusia esihenkilöitä, jotka kaipaavat tukea esihenkilötyön aloituksessa? Oletko itse siirtymässä esihenkilötehtäviin ja haluaisit saada tukea ja sparrausta tehtävässäsi? Uuden esihenkilön ABC – valmennus on tarkoitettu esihenkilöuran alkumetreille tukemaan uuden työroolin omaksumista ja menestyksellistä uraa esihenkilönä. Valmennuksessa keskitytään esihenkilöroolin sisäistämiseen, vastuiden kirkastamiseen sekä esihenkilötyön onnistumisen kulmakiviin tuloksellisuuden sekä ihmisten hyvinvoinnin näkökulmasta. 

-
Hinta
1200 € + alv 24 % / henk.
Toteutus
4 x 3 h, 4kk aikavälillä, läsnä- tai Teams-tapaamisina

Esihenkilövalmennuksen avulla kehität omaa osaamistasi

Esihenkilön työnkuva on monipuolinen ja siinä tarvitaan laajaa osaamista aina työlainsäädännön tuntemisesta työhyvinvoinnin johtamiseen. Esihenkilön tehtävänä työyhteisössä on ohjata työyhteisöä kohti yhteistä menestymistä ja onnistumisia. Työntekijöiden aito kohtaaminen ja kuunteleminen ovat keskeisiä esihenkilön tehtäviä työyhteisön arjessa. Esihenkilö tunnistaa omat vastuunsa, velvollisuutensa ja vahvuutensa esihenkilönä sekä ymmärtää esihenkilötyön vaikutuksen työyhteisöön. Esihenkilö saa valmennuksen kautta käyttöönsä konkreettisia työkaluja.

Valmennus on hyvin käytännönläheistä – pääset arvioimaan millaiset toimintatavat sopivat parhaiten itsellesi ja työyhteisöllesi. Kokeiluihin saat sparrausta sekä palautetta valmentajaltasi.

Valmennuksen jälkeen sinulla on rohkeus tarttua uuteen rooliisi, työkaluja esihenkilötyösi tueksi sekä valmiutta kasvaa esihenkilöpolullasi tuloksellisena ja hyvänä ihmisten johtajana. 

Palvelumme räätälöidään yrityksenne tarpeiden mukaan

Ota yhteyttä ja kysy lisää, kuinka voimme auttaa juuri teitä esihenkilötyön kehittämisessä.

Yhteydenotot ja lisätietoja

Kirsi Kemell

Lehtori, Senior Lecturer
Liiketalous, Business Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358401851071

Johtaminen

Yhtenä Keski-Suomen suurimmista osaamiskeskittymistä Jamk tarjoaa kattavasti asiantuntemusta, palveluita ja konkreettista apua organisaatioiden johtamisen kehittämiseen.

Liiketoimintayksikkö

Liiketoimintayksikkö tarjoaa kilpailukykyä parantavia ratkaisuja sekä pk-yrityksille että julkiselle sektorille. Rakennamme liiketoimintakonsepteja ja edistämme palveluiden uudistamista. 

YAMK-tutkinnot | Jamk Master School

Opiskele ylempi ammattikorkeakoulututkinto Jamk Master Schoolissa, jossa voit valita kahdesta polusta ja kehittyä oman alasi huippuasiantuntijaksi tai huippujohtajaksi. Saat samalla maisteritason tutkinnon.