Koulutus ja kehittäminen

Kirkas ja yhteisesti ymmärretty strategia

Toteuttaako henkilöstönne organisaationne strategiaa täysimääräisesti vai olisiko strategian päivitys teille ajankohtaista juuri nyt? Hektisen arjen ja tekemisen touhun keskellä on toisinaan hyvä pysähtyä ydinasioiden äärelle.

-
Hinta
2500 € + alv 24 %
Toteutus
2 x 3–4 h, livenä tai verkossa

Pääseekö henkilöstönne potentiaali täyteen käyttöön ja kehittääkö henkilöstö jatkuvasti toimintaanne?

Kirkas strategia –palvelu on tarkoitettu pk-yritykselle, joka haluaa kirkastaa tavoitteitaan ja saada henkilöstön toteuttamaan tavoitteita selkeytyneiden odotusten ja yhteisen näkemyksen avulla.  

Ajantasainen ja työtä aidosti ohjaava strategia, tarkoituksenmukainen organisoituminen sekä selkeytyneet vastuut auttavat yritystä menestymään. Strategia on yrityksen menestyksen kannalta olennaisimpien asioiden etsintää sekä näistä tärkeistä asioista yhteisen ymmärryksen rakentamista johdon ja henkilöstön välille. Kun tavoitteet ovat kaikille kirkkaat ja kukin tietää oman roolinsa, myös vastuunottaminen ja itseohjautuvuus mahdollistuvat. 

Valmennuksessa toteutamme strategia-/tavoitetyöpajan yhdessä avainhenkilöstönne kanssa. Strategiatyöpajassa selkeytetään yrityksen tavoitteita, avainprosesseja, vastuita, organisoitumista ja työnkuvia tarpeidenne mukaisesti. Pysähdytään yhdessä työstämään yhteistä näkemystä yhteisen päämäärän saavuttamiseksi. Asiantuntijamme fasilitoivat työskentelyä ja tukevat prosessia eri menetelmien avulla. Valmennuksen kautta saatte osallistavat strategiatyön menetelmät osaksi yrityksenne arkea. 

”Ulkopuolinen näkemys ja pysähtyminen arjen kiireiden keskellä oli arvokas kokemus. Strategiaprosessin myötä menestystekijät kirkastuivat ja esimerkiksi asiakaslähtöisyys nousi uudelle tasolle.”
-Toimitusjohtaja Juhani Lehtola, Tasoitetalo Oy

Yhteydenotot ja lisätietoja

Kirsi Kemell

Lehtori, Senior Lecturer
Liiketalous, Business Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358401851071

Johtaminen

Yhtenä Keski-Suomen suurimmista osaamiskeskittymistä Jamk tarjoaa kattavasti asiantuntemusta, palveluita ja konkreettista apua organisaatioiden johtamisen kehittämiseen.

Liiketoimintayksikkö

Liiketoimintayksikkö tarjoaa kilpailukykyä parantavia ratkaisuja sekä pk-yrityksille että julkiselle sektorille. Rakennamme liiketoimintakonsepteja ja edistämme palveluiden uudistamista. 

YAMK-tutkinnot | Jamk Master School

Opiskele ylempi ammattikorkeakoulututkinto Jamk Master Schoolissa, jossa voit valita kahdesta polusta ja kehittyä oman alasi huippuasiantuntijaksi tai huippujohtajaksi. Saat samalla maisteritason tutkinnon.