Hankinnan huippuosaajaksi

Tervetuloa tutustumaan hankintaosaamisen koulutuksiimme! Tältä sivulta löydät erilaisia mahdollisuuksia hankintaosaamisen ja kilpailukyvyn kehittämiseksi. Kehity huippuosaajaksi tai kehittykää huipputiimiksi hyödyntämällä laadukasta, ajantasaista ja työelämälähtöistä tarjontaamme.

Kanssamme voit kehittää osaamistasi itsenäisesti verkossa, ryhmässä yhdessä sparraten tai omalle tiimillesi räätälöidyin koulutuksin. Osaamista voit kehittää aina täsmäosaamisesta laajaan osaamiskokonaisuuteen saakka.

Tiimityöskentelyä
Kokonaisuutena paketti oli juuri sellainen kuin toivoinkin ja ilokseni myös huomasin työnantajien arvostavan koulutusta.

Kehity huippuosaajaksi

Autamme sinua kehittämään hankintaosaamistasi ja organisaation kilpailukykyä valmiiden koulutusten ja yksittäisten verkkokurssien avulla. Tutustu tarjontaan ja valitse sinulle sopiva tapa!

Osallistumalla kehityt hankinnan huippuosaajaksi!

Kehittykää huipputiimiksi

Autamme teitä kehittämään tiimin, yksikön tai koko organisaation hankintaosaamista ja organisaation kilpailukykyä valmiiden koulutusten ja teille rakennettujen koulutusten avulla. Tutustu tarjontaan ja valitkaa juuri teille sopiva tapa!

Anna organisaatiollesi mahdollisuus kukoistaa hankintaosaamisen avulla!

Kouluttajatiimimme

Hankintatiimiläiset liitutaulun edessä.

Olemme joukko hankinnoista ja hankintojen kehittämisestä innostuneita kouluttajia. Haluamme kehittää hankintaosaamista yhdessä sinun ja organisaatiosi kanssa. Hankintaosaamisen avulla  sinä puolestasi kehität organisaatiosi kilpailukykyä.

Tekemisessämme korostuu työelämälähtöinen asiantuntijuus, yhdessä tekeminen ja rohkea uudistuminen. Tule mukaan kehittämään yhdessä hankintaosaamista!

Hankinnan kansankynttilät -blogi

Ota yhteyttä

Sanna Nieminen

Yliopettaja, Principal Lecturer
Logistiikka ja rakentaminen, Logistics and Civil Engineering
Teknologia, School of Technology
+358407765832