artikkeli

Pelaten duuniin! -webinaarisarja - Digipelaamisesta välineitä työhön

joukko nuoria tietokoneen ääressä

Ota kuppi kuumaa ja tule kuulolle Pelaten duuniin! -aamukahviwebinaareihin.

Euroopan sosiaalirahaston rahoittamassa Pelaten duuniin! -projektissa on kehitetty uudenlaisia toimintatapoja hyödyntämään digi- ja kilpapelaamista työelämän ulkopuolella olevien nuorten ja nuorten aikuisten hyvinvoinnin, työelämätaitojen sekä työ- ja toimintakyvyn vahvistamisessa. Lisäksi projektissa on oltu kiinnostuneita digipelaamiseen liittyvästä merkityksellisyydestä, osallisuudesta sekä positiivisesta pelipuheesta.

Tässä viisiosaisessa webinaarisarjassa kootaan yhteen projektin tähänastisia kokemuksia ja oivalluksia sekä pohditaan valmennusmallien hyödyntämistä eri näkökulmista. Luvassa on siis tiukkaa, mutta positiivista sekä erilaisia näkökulmia tarjoavaa pelipuhetta!

Kukin webinaari kestää 30 minuuttia, sisältäen alustuksen aiheeseen ja/tai esittäjien yhteisen keskustelun. Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus kommentoida ja esittää kysymyksiä chatin kautta. Webinaarit tallennetaan ja tallenteet löytyvät jatkossa Pelaten duuniin! -projektin kotisivuilta. Voit ilmoittautua kaikkiin tai vaikka vain yhteen webinaariin, saat osallistumislinkin sähköpostilla heti ilmoittautumisen jälkeen.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa projektista: https://www.jamk.fi/pelatenduuniin

Webinaarisarjan esite

Tulevat webinaarit:

6.6. E-urheilu työelämäpolkujen mahdollistajana (Huom! Päivämäärä muuttunut)

 

Lisätietoja

Katja Kokkinen

Lehtori, Senior Lecturer
HYVI T&K, Research and Development
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358400976767