Vuonna 2014 usea  Jyväskylän ammattikorkeakoulun tila ja toiminto vaihtoivat paikkaa. Muuttojen ohessa luokkia ja esimerkiksi aulatiloja on sisustettu ja niiden monikäyttöisyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Teknologiayksikön rakennustekniikan opetus järjestetään  nyt JAMKin pääkampuksella, osoitteessa  Rajakatu 35. Samoin liiketoimintayksikön matkailu- ja ravitsemisalan henkilöstö siirtyi pääkampukselle C-osaan.  LIKEn opetustilat keskittyvät pääosin pääkampuksen A, B, ja C-osiin.

Hyvinvointiyksikön toiminnot muuttivat Piippukadulle Dynamoon. Puistokadulla toimii edelleen Älykoti, joka on käytettävissä erikseen sovittaessa.  Rajakadulta löytyvät edelleen hyviläisten liikuntatilat, yksi hoitotyön opetustila ja Functional Lab.

JAMK Generatorin väki muutti elokuussa Innovan 8. kerrokseen Lutakon kampukselle.  Ammatillisen opettajakorkeakoulun henkilöstö jatkaa toimintaansa Innovan 8. ja 12. kerroksissa. Kerroksesta 13 on luovuttu.

JAMKin henkilökunta on ollut tyytyväinen muuttoihin. Esimerkiksi liiketoimintayksikön TKI-henkilöstön avokonttorissa on nyt vähemmän työntekijöitä kuin aiemmin Innovassa, mikä rauhoittaa tilaa entiseen verrattuna.

– Muutoilla on saatu järjestettyä  myös opiskelijoille vapaan käytön tiloja, niin sanottuja JAMK Lounge -tiloja. Opiskelijat pääsevät työstämään niissä omia projekteja tai tehtäviä. JAMK Lounge -tiloista löytyy hiljaisen työn tiloja, tietokoneita ja uudella tavalla sisustettuja luokkia. Lounget sijaitseva Rajakadun C ja B -siivissä ja ne ovat opiskelijoiden vapaasti käytettävissä, JAMKin tilapalveluiden suunnittelija Taru Särkkä kertoo.