Asiakastiedot markkinoinnissa - JAMK
jamk.fi

Haluamme tuntea asiakkaamme ja tarjota heille parasta mahdollista palvelua. Tämä vaatii tietoa asiakkaistamme ja heidän toimistaan mm. verkkopalveluissa. Tiedon käyttäminen vaatii aina asiakkaan suostumuksen ja kysymmekin ns. markkinointilupaa kaikissa palveluissamme. 

Keräämme markkinoinnissa käytettävää asiakastietoa useasta eri lähteestä:

  • Lyhytkurssijärjestelmä, jossa voit ilmoittautua lyhytkestoisiin koulutuksiin. 
  • Webropol mm. tapahtumailmoittautumiset. 
  • Jamk.fi-sivusto: yhteydenottolomakkeet, postituslistalle liittymiset. 

Tietosuojaselosteet

EU -tietosuoja-asetus (2016/679) ja kansallinen lainsäädäntö sääntelevät henkilötietojen käsittelyä. JAMKissa laaditaan jokaisesta palvelusta tai järjestelmästä, jossa käsitellään henkilötietoja tietosuojaseloste. Siitä näet pähkinänkuoressa miten tietoja käsitellään ja mitä oikeuksia sinulla on tietoihin.

> Tutustu JAMKin tietosuojaselosteisiin

Markkinointiluvat

Käytämme markkinoinnissa ainoastaan asiakastietoja, joihin olemme saaneet suostumuksen. Lupa kysytään lomakkeiden yhteydessä.

Esimerkki lomakkeesta, jossa kysytään markkinointilupa.

Markkinointiluvan antamalla varmistat, että saat meiltä jatkossakin ajantasaista tietoa tulevista koulutuksista, tutkimus- ja kehitystoiminnasta, palveluista ja mielenkiintoisista tapahtumista. Kannattaa siis liittyä markkinointilistalle! > Liity

Voit peruuttaa markkinointiluvan milloin tahansa. Jäämme kaipaamaan sinua, mutta emme enää lähetä sinulle markkinointipostia. Huomaathan kuitenkin, että tämä kielto ei koske koulutuksiin liittyvää tiedottamista. Velvollisuutemme on pitää sinut ajan tasalla koulutuksista, joihin olet ilmoittautunut.

Asiakasrekisteri

Asiakastietoa kerätään usealta eri sivustolta, mutta siirrämme kaiken asiakastiedon asiakashallintajärjestelmään (Microsoft Dynamics). Tällä varmistamme, että asiakastietoa käsitellään yhdenmukaisesti, tietosuojan ja -turvan kannalta oikein. 

Asiakastietojen käsittely

Asiakastietoa käsittelevät vain JAMKin työntekijät ja käyttöoikeuksia hallitaan järjestelmä- ja käyttäjäkohtaisesti. Emme missään tilanteessa luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille.

Tietojen päivitys

Löydät jokaisen uutiskirjeen lopusta linkin, jonka kautta voit poistua postituslistalta. Saman linkin kautta voit myös hallita omia asiakastietojasi ja kertoa mistä aiheista haluat jatkossa tietoa.