Jyväskylän ammattikorkeakoulu on tuloksellisimpia ja vetovoimaisimpia ammattikorkeakouluja Suomessa. Teemme yhteistyötä yli 40 maassa koulutuksen ja hankkeiden parissa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja työllistämme 700 henkilöä. Korkeakoulussa työskentely on innostavaa ja tarjoaa jatkuvasti mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen. 

Avoimet työpaikat - tule tekemään kanssamme tulevaisuutta

Luovuus rakastaa tiimityötä, vapaata ajattelua ja kokeiluja. Jamkilaisena olet luova suunnannäyttäjä opiskelijoille ja yrityksille. Meillä teet asioita, joilla on merkitystä tulevaisuudessa - toimitpa sitten lehtorina, tutkijana tai yrityksen tuki- tai kehittämispalvelujen työntekijänä. Työtapamme ja -ympäristömme ovat innovatiiviset ja monialaiset. Meillä olet osa luovaa asiantuntijaverkostoa, jossa voit kehittää ja kehittyä. Tule tekemään kanssamme tulevaisuutta.

Avoimet työpaikat löydät ohesta. Voit myös jättää avoimen hakemuksen.

Rekrytointijärjestelmän rekisteriseloste

Tiedot löytyvät Oikotie-palvelusta. Palveluun pääset klikkaamalla painiketta.

Katso avoimet työpaikat

700
asiantuntijaa

”Voin toteuttaa ja hyödyntää omaa asiantuntijuuttani työssäni.”

”Minua motivoi se, kun työstäni seuraa hyvää.”

”Tule luomaan uutta sisältöä uuden sukupolven korkeakouluun!”

”Minun ei tänne tullessa tarvinnut vielä olla valmis opettaja, vaan alani asiantuntija. Pedagogisissa taidoissa kehitytään täällä.”

“Moninaiset mahdollisuudet houkuttelivat minut tänne.”

“Apua saa aina muilta.”

"Pienet hetket, kun opiskelija oivaltaa ja oppii uutta."

”Koen, että minua kuullaan asiantuntijana ja minun mielipidettäni arvostetaan.”

”Ison talon edut.”

Luovuus rakastaa tiimityötä, vapaata ajattelua ja kokeilua

Hyvää työtä, jamkilainen!

Hyvää työtä, Hilkka ja Anita!

Voit katsoa videon myös täältä »

Hyvää työtä, Marko!

Voit katsoa videon myös täältä »

Lehtori, koulutussihteeri, tiedottaja, laboratorioinsinööri, asiantuntija, hankesuunnittelija, toimitilapalvelupäällikkö.

Tässä vain pieni otos jamkilaisten laajasta joukosta.

Työskentelemme monenlaisissa opetustehtävissä nuorten ja aikuisten parissa, paneudumme asiantuntijatehtäviin, toimimme aktiivisesti kansallisissa- ja kansainvälisissä verkostoissa ja toimimme yrittäjähenkisesti yli yksikkörajojen. Suomeksi ja englanniksi! Tuotamme julkaisuja ja teemme asiakasprojekteja.

Tule osaksi huipputiimiä, jossa pääset kehittämään ja kehittymään. Meitä jamkilaisia yhdistää tekemisen meininki ja ammattiylpeys osaamisestamme. Jokainen päivä tarjoaa uusia kokemuksia, ja halutessasi myös uusia kontakteja kansainvälisessä verkostossamme.

Henkilöstöstämme liki puolet toimii asiantuntijatehtävissä,  yli sata tutkimuksen ja kehityksen parissa ja loput toimintojamme varmistavissa tukipalveluissa.  

Työnteko on tehty sujuvaksi: käytössä on uusinta opetusteknologiaa, erityyppisiä tiloja työskentelyyn ja tilanteen salliessa myös etätyömahdollisuus.

Työssäviihtymistä ja jaksamista tuetaan monin eduin: toimivat työterveyspalvelut, Korkeakoululiikunnan tarjoamat lukuisat tunnit sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit ovat vain osa mukavista eduistamme.Meille on tärkeää ylläpitää henkilöstömme hyvinvointia, viihtyvyyttä ja jaksamista, mikä tarkoittaa yhdessä tekemistä ja normaalipituista työpäivää. Ympärilläsi ovat innostavat opiskelijat, iloiset ja motivoituneet työtoverit sekä esimies, jolta saat työllesi varauksettoman tuen.

Lisätietoja

Akselin Annukka

Akselin Annukka

Henkilöstöpäällikkö, Human Resources Manager
Henkilöstöpalvelut, Human Resources
Hallinto, Administration
+358504132412
Näytä lisää
Asiakaslupaus:
Henkilöstöasioita ja juridiikkaa rennosti mutta tosissaan.
Tutkinnot:
OTK, varatuomari