Jyväskylän ammattikorkeakoulu on tuloksellisimpia ja vetovoimaisimpia ammattikorkeakouluja Suomessa. Teemme yhteistyötä yli 40 maassa koulutuksen ja hankkeiden parissa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja työllistämme 700 henkilöä. Korkeakoulussa työskentely on innostavaa ja tarjoaa jatkuvasti mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen. 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat löydät ohesta. Voit myös jättää avoimen hakemuksen.

Tiedot löytyvät Oikotie-palvelusta. Palveluun pääset klikkaamalla oheisten ilmoitusten otsikkoa. 

Rekrytointijärjestelmän rekisteriseloste

700
asiantuntijaa

"Työyhteisö on sisäänrakennetusti itseään kehittävä eikä täällä voi jäädä paikoilleen. Joka päivä oppii jotakin uutta." -Jari Kalavainen, täydennyskoulutuspäällikkö

"Perheen ja työn yhdistäminen on vaivatonta, sillä JAMK pyrkii helpottamaan perheellisten elämää monin tavoin." -Kirsi Kemell, suunnittelija

"Keskusteleva ja avoin työilmapiiri kannustaa ja katsoo yhdessä samaan suuntaan. Töihin on mukava tulla." -Kare Norvapalo, T&K-päällikkö

"On hienoa nähdä, että se osaaminen mitä meillä tuotamme, vastaa yritysten todellista tarvetta. On ihana opettaa!" -Pauliina Silvennoinen, lehtori

Lehtori, koulutussihteeri, tiedottaja, laboratorioinsinööri, asiantuntija, hankesuunnittelija, toimitilapalvelupäällikkö.

Tässä vain pieni otos jamkilaisten laajasta joukosta.

Työskentelemme monenlaisissa opetustehtävissä nuorten ja aikuisten parissa, paneudumme asiantuntijatehtäviin, toimimme aktiivisesti kansallisissa- ja kansainvälisissä verkostoissa ja toimimme yrittäjähenkisesti yli yksikkörajojen. Suomeksi ja englanniksi! Tuotamme julkaisuja ja teemme asiakasprojekteja.

Tule osaksi huipputiimiä, jossa pääset kehittämään ja kehittymään. Meitä jamkilaisia yhdistää tekemisen meininki ja ammattiylpeys osaamisestamme. Jokainen päivä tarjoaa uusia kokemuksia, ja halutessasi myös uusia kontakteja kansainvälisessä verkostossamme.

Henkilöstöstämme liki puolet toimii asiantuntijatehtävissä,  yli sata tutkimuksen ja kehityksen parissa ja loput toimintojamme varmistavissa tukipalveluissa.  

Työnteko on tehty sujuvaksi: käytössä on uusinta opetusteknologiaa, erityyppisiä tiloja työskentelyyn ja tilanteen salliessa myös etätyömahdollisuus.

Työssäviihtymistä ja jaksamista tuetaan monin eduin: toimivat työterveyspalvelut, Korkeakoululiikunnan tarjoamat lukuisat tunnit sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit ovat vain osa mukavista eduistamme.Meille on tärkeää ylläpitää henkilöstömme hyvinvointia, viihtyvyyttä ja jaksamista, mikä tarkoittaa yhdessä tekemistä ja normaalipituista työpäivää. Ympärilläsi ovat innostavat opiskelijat, iloiset ja motivoituneet työtoverit sekä esimies, jolta saat työllesi varauksettoman tuen.

Lisätietoja

Akselin Annukka

Akselin Annukka

Henkilöstöpäällikkö, Human Resources Manager
Henkilöstöpalvelut, Human Resources
Hallinto, Administration
+358504132412
Näytä lisää
Asiakaslupaus:
Henkilöstöasioita ja juridiikkaa rennosti mutta tosissaan.
Tutkinnot:
OTK, varatuomari
Rehtori Jussi Halttunen

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää