Vakituista työvoimaa, lomansijaisia, harjoittelijoita, projektin toteuttajia… JAMKista löydät kaikkia näitä!

Opiskelijoiden osaaminen ja yritysten tarpeet kohtaavat JAMKin työmarkkinapäivissä 26.1.2016 Rajakadulla ja 28.1.2016 Dynamon kampuksella. Insinöörikoulutuksen saralla jo vuosia järjestetty tapahtuma on laajentunut koskemaan kaikkia JAMKin aloja.

Metsä Wood on osallistunut työmarkkinapäivään useana vuonna peräkkäin.

– Tapahtuma on loistava tilaisuus päästä tapaamaan opiskelijoita. Kerromme käytännönläheisesti ja realistisesti konsernin tarjoamista työtehtävistä. Palkkaamme joka vuosi Suomessa useita satoja kesätyöntekijöitä, mutta myös harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja löytyy. Meillä kesätyöntekijät voivat olla usean eri alan opiskelijoita, HR Manager Matti Simula kertoo.

Myös Elomatic on kokenut JAMKin työmarkkinapäivät erittäin hyödyllisiksi.

– Tapahtuman avulla on menneinä vuosina rekrytoitu Elomaticille useita harjoittelijoita ja uusia työntekijöitä, kertoo Elomaticin Vice President Arto Sampo.

Opiskelijat ja vastavalmistuneet ovat joustavia työntekijöitä ja valmiita tarttumaan työtarjouksiin lyhyelläkin varoitusajalla. Jos yrityksesi tai organisaatiosi on vailla työntekijää, harjoittelijaa tai opinnäytetyön tekijää, ilmoita organisaatiosi mukaan työmarkkinapäivään! Ständien lisäksi osallistujilla on mahdollisuus pitää lyhyet tietoiskut auditoriossa.

Työllistämällä opiskelijoita väliaikaisiin töihin tai harjoitteluun kasvatat heistä samalla työyhteisösi arvot ja toimintakulttuurin sisäistäneitä osaajia, jotka on helppo työllistää tulevaisuudessa pysyvästi.

Teksti: Tanja Minkkinen, Kuvitus: iStock

Työmarkkinapäivä tulee jälleen tammikuussa 2016

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoita yrityksesi mukaan: jamk.fi/tyomarkkinapaiva