jamk.fi -asiakaslehti 2/2015 - Pääkirjoitus Heli Toivola

Arjen hyvinvointia

"Meillä JAMKissa kokeiltiin tänä syksynä JAMKLiiku-kampanjaa, jossa kannustetaan työmatkan kulkemiseen polkupyörällä, kävellen, juosten, rullaluistimilla tai vaikkapa skeittilaudalla."

MEILLÄ JAMKissa kokeiltiin tänä syksynä JAMKLiiku-kampanjaa, jossa kannustetaan työmatkan kulkemiseen polkupyörällä, kävellen, juosten, rullaluistimilla tai vaikkapa skeittilaudalla. Tavoitteena on säästää aikaa ja luontoa, vähentää ruuhkia ja parkkipaikkatarvetta sekä lisätä terveyttä. Siis hyvinvointia. Kampanja on saanut innostuneen vastaanoton ja kilpailuhenkisimmät voivat seurata rankingia online.

Kampanja on oiva esimerkki siitä, että hyvinvointimme kuuluu arkeen ja koostuu arkisista teoista. Uudistuneen lehtemme teema on hyvinvointi, emmekä todellakaan kokeneet juttupulaa. Hyvinvoinnin skaala on laaja; lehdessämme painotus on työhyvinvoinnissa. Kerromme muun muassa ruokailusta, työhyvinvointimittauksesta, kävelykokouksesta, mindfulnessista – hyviä vinkkejä meille jokaiselle hyvinvointimme ylläpitoon kotona ja työpaikoilla.

Kelit kylmenevät. Siitä merkkinä oli tämänaamuinen musta jää ja mätkähdykseni pyörän kanssa kadun pintaan. Ehkäpä kulku muuttuu kävelyyn tai alle asennetaan nastat, en millään viitsisi luopua virkistävistä liikuntahetkistäni aamuin illoin.

Antoisia lukuhetkiä!

Heli Toivola
Markkinointipäällikkö

Jaa

Takaisin