Musiikkia

Sibelius-konsertti
3.12.2015 klo 18:00 Hannikaissali

Laulajien joulukonsertti,
mukana JAMKin klassisen musiikin laulun opiskelijoita
14.12.2015 klo 18:00 Vaajakosken kirkko

Cantinovumin joulukonsertti
17.12.2015 klo 19:00 Taulumäen kirkko

Verkko-oppimisen strateginen johtaminen ja kehittäminen 2015

Tekijät: Ulla Mutka, Sirpa Laitinen-Väänänen, Irmeli Maunonen-Eskelinen & Hanna Laakso

Keskisuomalaisissa toisen- ja korkea-asteen oppilaitoksessa tehtyjen haastatteluiden ja verkkokyselyn pohjalta tarkastellaan sitä, miten oppilaitoksissa on vastattu tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön mukanaan tuomiin johtamis- ja kehittämishaasteisiin ja millaisiin ongelmiin näitä haasteita ratkottaessa on törmätty. Kirjoittajat tekevät tulosten pohjalta käytännöllisiä kehittämisehdotuksia oppilaitosten johtamiseen ja toiminnan kehittämiseen.

Lataa ilmainen verkkojulkaisu

Vuoden paras tietoturva- aiheinen opinnäytetyö

JAMKin Jarmo Puttosen opinnäytetyö Virtual learning environment for penetration testing valittiin vuoden parhaaksi tietoturva-aiheiseksi opinnäytetyöksi. Työssä kehitettiin virtuaalinen oppimisympäristö järjestelmien ja tietoverkkojen murtotestauskoulutukseen. Valinnan teki Tietoturva Ry.

Lue lisää

Soiva soppa CD

Levy sisältää keväällä 2014 julkaistun Soiva Soppa -kirjan maukkaita lauluja, jotka ovat Jyväskylän ammattikorkeakoulun musiikin opiskelijoiden käsialaa. Hauskat ja raikkaat sovitukset sekä kunnon soppakauhallinen erilaisia musiikkityylejä mm. rapista countryyn ja reggaesta bluesiin takaavat monipuolisen musiikkielämyksen kaikille lastenmusiikin ystäville sekä uusia mausteita alaluokkien ja alle kouluikäisten musiikinopetukseen. 

Osta verkkokaupasta

Opinnäytetyön kirjoittamisen opas

Tekijä: Jorma Kananen

Kirja etenee vaihe vaiheelta, joten opiskelija voi aloittaa oman työnsä kirjoittamisen oppaan avulla ja edetä tekstissä samalla kirjoittaen työtään. Lukujen lopussa olevat tehtävät ja kysymykset auttavat rakentamaan omaa opinnäytetyötä vaihe vaiheelta. Kirja on erinomainen itsenäiseen työskentelyyn ohjaava opinnäytetyön opas, jossa annetaan yksityiskohtaiset ohjeet eri osien kirjoittamiselle.

Lue lisää