jamk.fi -asiakaslehti 2/2015 - Pääkirjoitus Heli Toivola

"Meillä JAMKissa kokeiltiin tänä syksynä JAMKLiiku-kampanjaa, jossa kannustetaan työmatkan kulkemiseen polkupyörällä, kävellen, juosten, rullaluistimilla tai vaikkapa skeittilaudalla."

Lue lisää

Sisältö 2/2015

JAMKissa tapahtuu

Studia-messut
1.12.2015 9:00 - 2.12.2015 16:00

Tule tapaamaan JAMKin opiskelijoita ja henkilökuntaa Studia-messuille Helsingin Messukeskukseen! Studia on Suomen suurin jatkokoulutustapahtuma. Tapaat meidät osastolla 4c38 Jyväskylän yliopiston vierestä.

Tärkeintä on maku, maku - ja maku!

Ravintola Olon vuoromestari Anssi Riihimäki

Sports Labissa laitetaan sykkeet kohdilleen

Sports Lab Jyväskylä tarjoaa kuntotestausta ja urheilufysioterapeutin palveluja kuntoilijoille, aktiivi- ja kilpaurheilijoille sekä urheiluseuroille ja yrityksille. Kuntotestien tärkeimpiä anteja on tarkkojen sykealueiden kartoittaminen laadukasta harjoittelua varten.

Mielen kuntoremppa

Fyysisen kunnon kohottaminen on kaikille tuttu juttu, mutta tiesitkö, että myös mieltä voi treenata? Mindfulness on toimintatapa, jonka harjoitteista voi hyötyä kiireisessä arjessa.

Vauvat kylpevät väreissä musiikin tahtiin

JAMKissa kehitetty värikylpymuskari on vauvaperheille suunnattu musiikillinen ja kuvataiteellinen toimintamuoto.

Kävelykokous

Istuminen tappaa, on todettu monessa tutkimuksessa. Silti kävelykokoukset ovat harvinaisia.

Tulevaisuuden tekijöitä työmarkkinoille

Vakituista työvoimaa, lomansijaisia, harjoittelijoita, projektin toteuttajia… JAMKista löydät kaikkia näitä!

Jyväskylän ammattikorkeakoulun asiakaslehti

ISSN-L 1799-7917 Päätoimittaja: Heli Toivola Toimituskunta: Katri Kunelius, Pauliina Hietalahti, Tanja Minkkinen, Sonja Rahkonen, Paula Pasanen Ulkoasu: Marianna Mäkelä Verkkototeutus: Sami Voutilainen Yhteystiedot: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä, etunimi. sukunimi@jamk.fi, www.jamk.fi Palaute ja osoitteenmuutokset: viestinta (at) jamk.fi Painotyö: Grano Oy Painosmäärä: 4000