17.10.2014

Koulutuksen osaajat kohtaavat Jyväskylässä

AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät järjestetään tänä vuonna Jyväskylässä 6.–7. marraskuuta. Tutkimuspäivät on suunnattu kaikille ammatillisen koulutuksen ja ammattikorkeakoulutuksen kehittämisestä kiinnostuneille.

Teksti Timo Sillanpää

Tapahtuma tarjoaa koulutusosaajille foorumin myös oman tutkimustyön sekä erilaisten kehittämishankkeiden esittelyyn.

”Tänä vuonna teemoja ovat muun muassa oppilaitosjohtaminen, koulutus yrittäjyyden edistäjänä, monenlaiset oppijat sekä tutkintorakenteiden ja pätevyyksien muuttuminen. Myös työelämässä oppiminen ja oppimisympäristöjen muutos saavat tapahtumassa huomiota. Odotamme Jyväskylään noin 150 koulutusalan asiantuntijaa”, kertoo järjestelyistä vastaavan JAMKin ammatillisen opettajakorkeakoulun johtaja Ulla Mutka.

Yhteistyössä AOKKin kanssa tutkimuspäiviä ovat järjestämässä Koulutuksen tutkimuslaitos, Korkeakoulututkimuksen seura CHERIF, Käytäntölähtöisen tutkimuksen yhdistys PraBa ry, Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (KARVI), Ammatillisen koulutuksen tutkimusseura OTTU ry ja Suomen Kuntaliitto.

llmoittautuminen tapahtumaan jatkuu 22. lokakuuta saakka. Tapahtuma järjestetään Dynamossa, Piippukatu 2:ssa.


Lisätietoja:
www.jamk.fi/aokk/tutkimuspaivat

Englanninkielisiin YAMK-koulutuksiin haku tammikuussa

JAMKin englanninkielisiin YAMK-koulutuksiin on poikkeuksellisesti hakuaika jo tammikuussa, 7.1.–27.1.2015. Aikaisemmin koulutuksiin haettiin maaliskuussa yhteishaun aikaan.

JAMKissa on kaksi englanninkielistä YAMK-koulutusta. Information Technology -koulutuksessa keskitytään kyberturvallisuuden kasvaviin haasteisiin. Työn ohessa suoritettavan koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä.

Degree Programme in International Business Management on laajuudeltaan 90 opintopistettä.

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto vastaa yliopistojen maisteritutkintoa.

Jaa

Takaisin