Suomen matkailun kasvussa huomioitava vastuullisuus

”Matkailukohteiden pitäisi olla ensisijaisesti hyviä paikkoja elää, ja vasta sen jälkeen hyviä paikkoja matkustaa.”

Jyväskylä panostaa vastuulliseen matkailuun

Jyväskylän kaupunki on tehnyt kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen. Se on pitkän aikavälin tahtotila tulevaisuuden Suomesta. Visit Jyväskylän Susanne Sarvilinna, Johanna Maasola ja Sini Tirronen uskovat, että vastuullisuus näkyy tulevaisuudessa entistä vahvemmin Keski-Suomen matkailussa.

5 yllättävää vierailukohdetta lähitienoilla

Jyväskylä on täynnä toinen toisistaan poikkeavia, upeita matkailukohteita. Mitäpä jos tekisitkin tänä viikonloppuna jotain ”ihan muuta” ja heittäytyisit turistin saappaisiin. Visit Jyväskylä listasi viisi epätyypillistä vierailukohdetta lähitienoilla. Toimi siis vastuullisesti ja panosta lähimatkailuun!

Anita on Suomen paras ammattikokki

PRO2018 tunnustuspalkinto JAMKin opiskelijalle.

Mehiläisen toukkia lautaselle

Mehiläisruuasta puhuttaessa monelle tulee varmasti mieleen hunaja, mutta esimerkiksi Latinalaisessa Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa mehiläispesistä on hyödynnetty ihmisravinnoksi muutakin. Suomeenkin on nyt hyönteisruokabuumin myötä rantautunut ajatus hunajantuotannon sivuvirtojen hyötykäytöstä.

Maailma ei ole kaukana Saarijärveltä

KTT Minna Lappalainen on luotsannut JAMKin Biotalousinstituuttia marraskuun alusta lähtien. Yritysyhteistyö ja kansainvälisyys näyttäytyvät erityisen tärkeinä kokonaisuuksina uuden johtajan silmin.

JAMK panostaa automaatioon ja robotiikkaan

JAMKissa sovelletaan tekoälyyn ja data-analytiikkaan perustuvia tuotteita todellisiin yrityselämän haasteisiin.

KeHOn toiminta kattaa aidosti koko Keski-Suomen

KeHO kokoaa keskisuomalaisia sosiaali- ja terveysalan, liikunta- ja urheilualan sekä hyvinvoinnin asiantuntijoita, osaajia ja toimijoita yhteen monialaiseksi verkostoksi.

JAMK sitoutuu avoimen tieteen periaatteisiin

Avoin tiede tarkoittaa kaikille avoimia tiedejulkaisuja ja tutkimusaineistoja. EU varmistaa, että korkeakouluissa ja tutkimuslaitoksissa tuotettu laadukas tieto saadaan yritysten ja kansalaisten käyttöön. Myös JAMK sitoutuu tähän.

Löydä laavulle

Digi vie retkeilyreitit maailmankartalle

Kalevan Kisat tulevat Jyväskylään

Monipuolista ohjelmaa vauvasta vaariin

ISSN-L 1799-7917 Päätoimittaja: Heli Toivola Toimituskunta: Pauliina Hietalahti, Mari Hyvönen, Katri Kunelius, Tanja Minkkinen, Jaana Oinonen, Kati Poikonen Ulkoasu: Marianna Mäkelä Yhteystiedot: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä, etunimi.sukunimi@jamk.fi, www.jamk.fi Palaute ja osoitteenmuutokset: viestinta@jamk.fi Painotyö: Grano Oy Painosmäärä: 4500