ILTAPÄIVÄLLÄ, tasan yhdeltä, on vuorossa kahvitauko. Päivän paras hetki – ainakin Peräsen mielestä. Työpäivä alkaa olla voiton puolella ja kahvin jälkeen jaksaa hyvin päivän viimeisen rutistuksen. Tiski on viimeisteltävä ja työpiste siivottava:
– Pitää olla paikat kiiltävänä seuraavaa päivää varten, Peränen toteaa. Työpäivä päättyy kahdelta, jolloin hän suuntaa kotiin ja harrastusten pariin.
– Työpäivät kuluu vauhdilla tuttujen työkavereiden kanssa, kertoo silminnähden työstään nauttiva Peränen.
– Mika on ahkera työntekijä, jonka panos päivän sujumisessa on hyvinkin olennainen, kertoo ravintolapäällikkö Satu Tillgren.
– Kollegana hän on yksi meistä, hänen kanssaan toimitaan samoilla säännöillä kuin muutenkin, ilman erityiskohtelua.
Erityisen tuen tarve otetaan huomioon esimerkiksi siten, että työympäristöksi on valittu hänelle sopiva piste – ei liian meluisa. Peräsen jaksamista tuetaan antamalla tarvittaessa useampia taukoja, sillä liika kuormitus rasittaa häntä helpommin kuin muita työntekijöitä.