Vesi on Mimosan elementti

Sininen kutsuva vesi tuli Mimosa Jallowille tutuksi jo pikkutyttönä. Hänen äidillään on kilpauintitausta ja myös Mimosa aloitti uinnin jo 6-vuotiaana. Lahjakas tyttö siirtyi nopeasti kilparyhmään.

Tavoitteena hyvinvoiva opiskelija

Koronapandemian aiheuttaman poikkeusajan seurauksena korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointi on heikentynyt. Esimerkiksi Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK ry:n selvityksen (2020) mukaan korona-aikana opiskelijoiden opiskelumotivaatio on laskenut ja stressi kasvanut.

Että mitä? Kalibrointikeskus

Että mitä -palstalla pureudumme outoihin käsitteisiin, asioihin ja ilmiöihin, joihin voi törmätä JAMKin kampuksilla. Sarjan aloittaa mystinen, Rajakadun pohjakerroksesta löytyvä JAMK Kalibrointikeskus. Siis että mikä?

Musiikki ravitsee kehoa ja mieltä

Musiikin ja hyvinvoinnin yhteys on monitahoinen. Musiikin kuuntelun, soittamisen, laulamisen tai tanssimisen, yksin tai yhdessä, on todettu parantavan kognitiivisia toimintoja sekä koettua elämänlaatua monin tavoin.

Jytaksin kyydissä

Jytaksi on JAMKin pitkäaikainen yhteistyökumppani, joka on hyödyntänyt yhteistyötä erityisesti markkinoinnissa ja brändäyksessä.

Riskit piilevät pelimaailmassa

Peliala on kehittynyt ja kasvanut, synnyttäen samalla uusia ilmiöitä ja haasteita - sekä riskejä.

Luovuutta – Jyväskylän ammattikorkeakoulun asiakaslehti 1-2021

ISSN 2737-159X Päätoimittaja: Heli Toivola Toimituskunta: Pauliina Hietalahti, Heini Kaisto, Niko Nyqvist, Esko Pulliainen, Annemari Sinikorpi, Kaisa Sulasalmi, Anna-Kaisa Tiihonen Ulkoasu: Marianna Mäkelä Yhteystiedot: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä, etunimi.sukunimi@jamk.fi, www.jamk.fi Palaute: viestinta@jamk.fi