Tervetuloa tutustumaan JAMKin laatuun. Näillä sivuilla kerromme, kuinka JAMK vastaa toimintansa laadusta eurooppalaisen korkeakoulutusalueen periaatteiden mukaisesti. Tässä vaativassa työssä meitä tukee auditoitu laatujärjestelmä.

Laatuleima (Karvin auditoima)Kansallinen koulutuksen arviointikeskus Karvi on toteuttanut Jyväskylän ammattikorkeakoulun auditoinnin ja myöntänyt laatuleiman, joka on voimassa kuusi vuotta 20.5.2019 alkaen.

Tämän lisäksi JAMK on ensimmäinen korkeakoulu, jolle on myönnetty korkeakoulutuksen Excellence-laatuleima. Excellence-laatuleiman voivat saada korkeakoulut, jotka ovat toteuttaneet poikkeuksellisen laadukasta kehittämistyötä.

JAMKin laatujärjestelmä täyttää korkeakoulujen laadunhallinnalle asetetut kansalliset kriteerit ja vastaa eurooppalaisia korkeakoulujen laadunhallinnan periaatteita ja suosituksia.

JAMK vastaa järjestämänsä koulutuksen ja muun toiminnan laatutasosta ja jatkuvasta kehittämisestä. Laadunhallinta on olennainen osa JAMKin johtamista ja toiminnanohjausta. Laadunhallinta tukee JAMKin strategiaa, jossa tavoitteena on parantaa opiskelijoiden ja asiakkaiden kilpailukykyä osaamisen avulla. Yhtenä kaikkea toimintaa läpileikkaavana teemana JAMKin strategiassa on kansainvälisesti tunnustettu laatu.

Laatukäsikirjanen Esitteessä on kuvattu JAMKin laatujärjestelmä tiivistetysti (pdf) Tutustu kirjaseen
Laatujärjestelmän auditointi Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen (Karvi) raportti Tutustu raporttiin

Lisätietoja

Janatuinen Tero

Janatuinen Tero

Laatupäällikkö, Quality Manager
Koulutuksen kehittämispalvelut, Educational Development Services
Hallinto, Administration
+358405365591