Yksi perustehtävistämme on tukea aluekehitystyötä ja sen myötä yhtenä sisällöllisenä teemana on Keski-Suomen alueen kansainvälistymisen tukeminen. Ulkomaalaiset opiskelijamme tarjoavat omaa osaamistaan yrityksille esim. suorittamalla tutkintoon sisältyvän harjoittelun yrityksessä tai tekemällä projekti- tai opinnäytetyön yrityksen toimeksiannosta. Myös hanketoimintamme vastaa omalta osaltaan alueen kansainvälistymisen haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Näiltä sivulta löydät perustietoa JAMKista, kansainvälisistä partneruuksistamme sekä siitä miten me voisimme tukea oman yrityksesi kansainvälistymistä.

Tutustu JAMKiin

JAMK on luova uuden sukupolven korkeakoulu. Kehitämme ja vahvistamme oppimista, osaamista ja kilpailukykyä yhdessä kumppaneiden ja yhteistyöverkostojen kanssa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Tutkimus ja kehitys

Työelämälähtöinen tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintamme palvelee yritysten ja yhteisöjen osaamisen vahvistumista.

Miesopiskelija työskentelee laboratoriossa

Oivaa työvoimaa opiskelijoista

Opiskelijatyöt tarjoavatkin monenlaisia mahdollisuuksia organisaatioiden kehittämiseen.

Kansainväliset partnerit

Listaus yksiköittäin JAMKin kansainvälisistä partnereista, joiden kanssa on sovittu opiskelija- ja/tai henkilöstöliikkuvuudesta.

Kansainvälisen liikkuvuuden ohjelmat JAMKissa

Liikkuvuus on olennainen osa JAMKin kansainvälistä toimintaa. Kansainvälisen liikkuvuuden ohjelmat mahdollistavat opiskelijoiden opinnot ja harjoittelun sekä henkilökunnan työtehtävät ulkomailla.

Kansainvälinen kaksoistutkinto

Kansainvälisessä kaksoistutkinnossa opiskelija suorittaa osan opinnoista ulkomailla partnerikorkeakoulussa ja saa tutkintotodistuksen molemmista korkeakouluista. Kaksoistutkinto ei tarkoita tuplatyötä, sillä ulkomailla tehdyt opinnot sisällytetään kotikorkeakoulun tutkintoon. Kiinnostuitko? Lue lisää!

JAMK Summer School

JAMK's International Summer School is a three weeks' educational period including lectures, workshops, get-togethers and interesting site visits.