jamk.fi

JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu on pedagoginen asiantuntijayhteisö, jonka toimintaan kuuluvat ammatillinen opettajankoulutus, täydennyskoulutus ja palvelutoiminta sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyö. 

Koulutukset

Meillä voit opiskella ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi eri puolilla Suomea. Aikuisen elämään sopivat opinnot suoritat noin 1–2 vuodessa. 

Koulutusosaamista organisaatioosi

Tarjoamme räätälöityjä koulutuspalveluita yrityksille ja organisaatioille. Koulutusosaaminen rakentaa koko organisaation tulevaisuutta. Tavoitteenamme on tehostaa työyhteisöjen toimintaa ja antaa työkaluja henkilöstön osaamisen systemaattiseen kehittämiseen. Tilaa räätälöity koulutus tai suunnittele kanssamme organisaatiollesi sopiva palvelukokonaisuus.

Tutustu palveluihimme!

Innovatiivinen oppiminen TKI-työn ytimessä

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllä (TKI) kehitämme tulevaisuuden osaamista edistäviä ja pedagogisesti perusteltuja uusia oppimisympäristöjä sekä koulutuksellisia menettelytapoja. Toimintaympäristön ja työelämän nopeat muutokset vaativat jatkuvaa uuden oppimista.

Tutustu TKI-työhömme!

Opekorkea somessa

Facebook post by Ammatillinen opettajakorkeakoulu, JAMK
Toimistolla nähty tänään pääsiäis-Into! Suklaatakin sillä oli mukanaan jaettavaksi asti. Hyvää pääsiäistä!
Twiitti käyttäjältä @JAMK_AOKK
Nuoren kohtaaminen on #Ohjaamo'n perustehtävä, niin Jyväskylässä kuin muuallakin. Taustalla on monialainen yhteistyö, jossa apuna on ollut @TESSUprojekti #valmennus. Lue juttu @JAMK_fi asiakaslehdestä: https://t.co/xANbbhQafy @nuorisopalvelut #ohjaus #aokktki
Facebook post by Ammatillinen opettajakorkeakoulu, JAMKPerustehtävänä nuorten kohtaaminenjamk.fiAstuttaessa Jyväskylän Ohjaamoon on joku aina vastassa: ”Hei, miten menee?” Tapaaminen käynnistyy jutellen, ohjaamomaiseen tapaan kahvin äärellä, nuoren asiaa kuunnellen.
"Nuoren kohtaaminen, se on meidän tärkein perustehtävä", kuvasivat ohjaamolaiset tehtäväänsä, kun vierailimme Jyväskylän Ohjaamossa. Palvelu tarjoaa alle 30-vuotiaille monialaista ohjausta työnhakuun, koulutukseen, talouteen tai muihin nuoren arjen asioihin. Ohjaamon toimintamallin taustalla on vahva monialainen yhteistyö, johon Ohjaamot eri puolilla Suomea ovat saaneet valmennustukea opekorkean koordinoimalta TESSU-projektilta. Lue lisää asiakaslehden jutustamme! https://www.jamk.fi/fi/Tietoa-JAMKista/Materiaalit/asiakaslehti-1-2019/perustehtavana-nuorten-kohtaaminen/
Facebook post by Ammatillinen opettajakorkeakoulu, JAMKOpiskele Ammatillisen
Opiskele ammatillisen opettajankoulutuksen, ammatillisen erityisopettajankoulutuksen ja opinto-ohjaajankoulutuksen sisältöjä verkossa!
Facebook post by Ammatillinen opettajakorkeakoulu, JAMK
Opekorkeassa on vieraana ammatillisia opettajaopiskelijoita Saksasta, Stefan ja Birgit Gießen -nimiseltä paikkakunnalta. Tänään oli teemana digitaalinen oppiminen: teacher training in digital era. Samalla tutustuimme JAMKin uuteen digikeskukseen.
Näytä lisää

Ota yhteyttä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Ammatillinen opettajakorkeakoulu
Piippukatu 11
40100 Jyväskylä

Puhelinvaihde 020 743 8100 

www.facebook.com/opettajakorkeakoulu

Yhteystiedot-sivulta löydät esimerkiksi kampusten kartat ja koko JAMKin yhteystiedot.


Kysyttävää hausta tai opiskelusta?

Opiskelijapalvelumme tavoitat opiskelijapalvelut.aokk(at)jamk.fi
Sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@jamk.fi

Opintojen ohjaaja Katariina Jouhiaho, puh. 040 7525 358
Opintosihteeri Marika Salminen, puh. 040 3515 261
Opintosihteeri Henriikka Lahtinen, puh. 040 7720 598

Henkilöstö

JAMKin henkilöhausta löydät henkilöstömme yhteystiedot. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@jamk.fi.