jamk.fi

JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu on pedagoginen asiantuntijayhteisö, jonka toimintaan kuuluvat ammatillinen opettajankoulutus, täydennyskoulutus ja palvelutoiminta sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyö. 

Koulutukset

Meillä voit opiskella ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi eri puolilla Suomea. Aikuisen elämään sopivat opinnot suoritat noin 1–2 vuodessa. 

Koulutusosaamista organisaatioosi

Tarjoamme räätälöityjä koulutuspalveluita yrityksille ja organisaatioille. Koulutusosaaminen rakentaa koko organisaation tulevaisuutta. Tavoitteenamme on tehostaa työyhteisöjen toimintaa ja antaa työkaluja henkilöstön osaamisen systemaattiseen kehittämiseen. Tilaa räätälöity koulutus tai suunnittele kanssamme organisaatiollesi sopiva palvelukokonaisuus.

Tutustu palveluihimme!

Innovatiivinen oppiminen TKI-työn ytimessä

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllä (TKI) kehitämme tulevaisuuden osaamista edistäviä ja pedagogisesti perusteltuja uusia oppimisympäristöjä sekä koulutuksellisia menettelytapoja. Toimintaympäristön ja työelämän nopeat muutokset vaativat jatkuvaa uuden oppimista.

Tutustu TKI-työhömme!

Opekorkea somessa

Opekorkean väki rauhoittuu nyt kesän viettoon ja palailee somekanaville aktiivisemmin taas elokuun koittaessa. Hyvää juhannusta ja ihanaa kesää kaikille!
#verkkopedagogiikka #työvoimakoulutus - osaamisen päivityspaketti saatavilla. Hae mukaan kouluttaja/opettaja, työtön tai työttömyysuhan alainen! https://t.co/FDkMXRjQLQ #opehommat #digihommat
Verkkopedagogiikan koulutus - JAMKjamk.fiTavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.
Tarjolla verkkopedagogiikkaa työvoimakoulutuksena! Toimitko kouluttajana tai opettajan tehtävissä, oletko kiinnostunut opetusalan tehtävistä tai oman osaamisesi kehittämisestä kouluttajana? Oletko työtön tai työttömyysuhan alainen? Verkkopedagogiikan koulutuksessamme pääset päivittämään osaamistasi. Hae mukaan ja aloita syksyllä!
Onnitelemme kaikkia valmistuneita - hienosti hoidettu! Saimme tänä vuonna jakaa muutamia stipendejä ansioituneille opiskelijoillemme: 🌹 Anne-Mari Runsala: ”Anne-Mari on rohkeasti, täysin nollasta lähtenyt kehittämään opettajan taitoja. Mennyt epämukavuusalueelle, kokeillut uusia menetelmiä ja myös uudistanut omalla työllään varastoalan koulutusta.” 🌹 Anna-Maija Koskenlahti: ”Anna-Maija on tunnollisesti ja ahkerasti suorittanut opintoja töiden ohella. Hän on aktiivisesti mukana lähipäivillä ja tuo uusia näkökulmia keskusteluihin. Omassa työssään hän toimii opiskelijoiden kanssa kannustavana ja innostavana ohjaajana, hyvällä ohjauksellisella työotteella.” 🌹 Mervi Viiru: ”Mervi on opintojensa aikana kehittänyt innostuneesti kansanopiston erityisopetustoimintaa, vaikka sitä ei ole lainsäädännössä velvoitettu. Samalla hän on monialaisesti kehittänyt omaa opettajuuttaan erityisopetuksen osaajana.” 🌹 Taina Nummijärvi: ”Taina on myönteisellä ja innostuneella otteella osallistunut opiskelijaryhmän toimintaan. Ohjauspäivissä hänen oivaltavat kysymyksensä ja kommenttinsa ovat vieneet keskusteluja eteenpäin. Hän on kokeillut ja soveltanut opiskelussa hankkimiaan tietoja ja taitoja omaan työhönsä.
Näytä lisää

Ota yhteyttä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Ammatillinen opettajakorkeakoulu
Piippukatu 11
40100 Jyväskylä

Puhelinvaihde 020 743 8100 

www.facebook.com/opettajakorkeakoulu

Yhteystiedot-sivulta löydät esimerkiksi kampusten kartat ja koko JAMKin yhteystiedot.


Kysyttävää hausta tai opiskelusta?

Opiskelijapalvelumme tavoitat opiskelijapalvelut.aokk(at)jamk.fi
Sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@jamk.fi

Opintojen ohjaaja Katariina Jouhiaho, puh. 040 7525 358
Opintosihteeri Marika Salminen, puh. 040 3515 261
Opintosihteeri Henriikka Lahtinen, puh. 040 7720 598

Henkilöstö

JAMKin henkilöhausta löydät henkilöstömme yhteystiedot. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@jamk.fi.