jamk.fi

JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu on pedagoginen asiantuntijayhteisö, jonka toimintaan kuuluvat ammatillinen opettajankoulutus, täydennyskoulutus ja palvelutoiminta sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyö. 

Koulutukset

Meillä voit opiskella ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi eri puolilla Suomea. Aikuisen elämään sopivat opinnot suoritat noin 1–2 vuodessa. 

Koulutusosaamista organisaatioosi

Tarjoamme räätälöityjä koulutuspalveluita yrityksille ja organisaatioille. Koulutusosaaminen rakentaa koko organisaation tulevaisuutta. Tavoitteenamme on tehostaa työyhteisöjen toimintaa ja antaa työkaluja henkilöstön osaamisen systemaattiseen kehittämiseen. Tilaa räätälöity koulutus tai suunnittele kanssamme organisaatiollesi sopiva palvelukokonaisuus.

Tutustu palveluihimme!

Innovatiivinen oppiminen TKI-työn ytimessä

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllä (TKI) kehitämme tulevaisuuden osaamista edistäviä ja pedagogisesti perusteltuja uusia oppimisympäristöjä sekä koulutuksellisia menettelytapoja. Toimintaympäristön ja työelämän nopeat muutokset vaativat jatkuvaa uuden oppimista.

Tutustu TKI-työhömme!

Opekorkea somessa

Facebook post by Ammatillinen opettajakorkeakoulu, JAMK
Yrittäjyyskasvatuksen työpajassa kreikkalaisten ammatillisten opettajien kanssa totesimme jälleen EntreComp - yrittäjyysosaamistyökalun erinomaisuuden. #jamk #opehommia #jamkaokk #startinproject #yrittäjyyskasvatus #entrepreneunership
Mikä oli sinun urotekosi tällä viikolla? Tällaisellakin kysymyksellä voidaan jakaa onnistumisia ja iloita onnistumisesta työyhteisössä. - Ben Furman TESSU-projektn #Yhteiseenmaaliin -seminaarissa.
TESSU-projekti on juhlistanut yhteistä matkaa Ohjaamojen kanssa seminaarissa Jyväskylässä. Tästä tilaisuudesta saataneen tunnelmapaloja myös Hankkeissa tapahtuu -blogiin! https://t.co/FAuTLhX7y8
Facebook post by Ammatillinen opettajakorkeakoulu, JAMK
Today and tomorrow, our principal lecturer Sirpa is facilitating a Master Class on student-centred learning and teaching at the Al-Farabi National University in Almaty, Kazakhstan. PS Happy Valentine’s day to everyone! In Finland, this day is a celebration of friendships off all kinds!
Tunnelmia TESSU-projektin Yhteiseen maaliin Ohjaamoista -seminaarista voit seurailla tunnisteen #yhteiseenmaaliin avulla. @TESSUprojekti @HAMK_AOKK @aboakademi
#ystävänpäivä -kuulumisia opekorkean hankkeilta, tänään on ohjelmassa myös @TESSUprojekti :n seminaari Jyväskylässä. #aokktki https://t.co/1ofKLuPs11
Näytä lisää

Ota yhteyttä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Ammatillinen opettajakorkeakoulu
Piippukatu 11
40100 Jyväskylä

Puhelinvaihde 020 743 8100 

www.facebook.com/opettajakorkeakoulu

Yhteystiedot-sivulta löydät esimerkiksi kampusten kartat ja koko JAMKin yhteystiedot.


Kysyttävää hausta tai opiskelusta?

Opiskelijapalvelumme tavoitat opiskelijapalvelut.aokk(at)jamk.fi
Sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@jamk.fi

Opintojen ohjaaja Katariina Jouhiaho, puh. 040 7525 358
Opintosihteeri Marika Salminen, puh. 040 3515 261
Opintosihteeri Henriikka Lahtinen, puh. 040 7720 598

Henkilöstö

JAMKin henkilöhausta löydät henkilöstömme yhteystiedot. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@jamk.fi.