jamk.fi

JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu on pedagoginen asiantuntijayhteisö, jonka toimintaan kuuluvat ammatillinen opettajankoulutus, täydennyskoulutus ja palvelutoiminta sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyö. 

Koulutukset

Meillä voit opiskella ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi eri puolilla Suomea. Aikuisen elämään sopivat opinnot suoritat noin 1–2 vuodessa. 

Koulutusosaamista organisaatioosi

Tarjoamme räätälöityjä koulutuspalveluita yrityksille ja organisaatioille. Koulutusosaaminen rakentaa koko organisaation tulevaisuutta. Tavoitteenamme on tehostaa työyhteisöjen toimintaa ja antaa työkaluja henkilöstön osaamisen systemaattiseen kehittämiseen. Tilaa räätälöity koulutus tai suunnittele kanssamme organisaatiollesi sopiva palvelukokonaisuus.

Tutustu palveluihimme!

Innovatiivinen oppiminen TKI-työn ytimessä

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllä (TKI) kehitämme tulevaisuuden osaamista edistäviä ja pedagogisesti perusteltuja uusia oppimisympäristöjä sekä koulutuksellisia menettelytapoja. Toimintaympäristön ja työelämän nopeat muutokset vaativat jatkuvaa uuden oppimista.

Tutustu TKI-työhömme!

Opekorkea somessa

#Urareitti pohtii korkeasti koulutettujen maahan muuttaneiden polkuja suomalaiseen yhteiskuntaan ja työelämään. #opehommat #hankehommat #jamk @amostutkimus1 https://t.co/qMJZwGUeF4
TESSUn ja muutaman muunkin kuulumisia blogissamme :) #opehommat #hankehommat #hanketori
www.jamk.fijamk.fi
Hei Keski- ja Itä-Suomen ammatilliset ja laaja-alaiset erityisopettajat, opot, kuraattorit ja esimiehet! Erityisen tuen alueellinen verkostoiltapäivä toteutetaan Jyväskylässä 2.5.2018. Tavoitteena on jakaa kokemuksia ja hyviä käytänteitä erityisen tuen kysymyksistä sekä sparrata oman oppilaitoksen erityisen tuen prosessien kehittämistä. Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan tapaamaan kollegoita ja saamaan vertaistukea arjen haasteisiin! Verkostoiltapäivän toteuttaa Parasta osaamista –verkostohanke, ilmoittautuminen 23.4. mennessä. Tervetuloa!
Näytä lisää

Ota yhteyttä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Ammatillinen opettajakorkeakoulu
Piippukatu 11
40100 Jyväskylä

Puhelinvaihde 020 743 8100 

www.facebook.com/opettajakorkeakoulu

Yhteystiedot-sivulta löydät esimerkiksi kampusten kartat ja koko JAMKin yhteystiedot.


Kysyttävää hausta tai opiskelusta?

Opiskelijapalvelumme tavoitat opiskelijapalvelut.aokk(at)jamk.fi
Sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@jamk.fi

Opintojen ohjaaja Katariina Jouhiaho, puh. 040 7525 358
Opintosihteeri Marika Salminen, puh. 040 3515 261
Opintosihteeri Henriikka Lahtinen, puh. 040 7720 598

Henkilöstö

JAMKin henkilöhausta löydät henkilöstömme yhteystiedot. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@jamk.fi.