YAMK-tutkinto

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen asiantuntijaksi

Sosiaali- ja terveysala, terveyden edistäminen (YAMK), monimuotototeutus

Terveyden edistämisen suuntautumisvaihtoehdon opinnot syventävät terveyden edistämisen osaamistasi kansainvälisten terveyden edistämisen osaamisvaatimusten mukaisesti.

Hae opintopolku-palvelussa
Neljä ihmistä palaverissa toimistossa
Laajuus
90 op
Aloituspaikat
20
Hakuaika
31.08.2022 - 14.09.2022
Tutkinto
Useita tutkintoja
Opiskelumuodot
Monimuoto-opiskelu
Alkaa
02.01.2023

Opi ennakoimaan sotealan kehitystä

Terveyden edistämisen suuntautumisvaihtoehdon opinnot syventävät terveyden edistämisen osaamistasi kansainvälisten terveyden edistämisen osaamisvaatimusten mukaisesti. Opinnoissa hankit valmiuksia toimia hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen asiantuntijana tai koordinaattorina julkisissa ja yksityisissä organisaatioissa sekä järjestöissä tai yrittäjänä. Lisäksi osaat ennakoida sosiaali- ja terveysalan kansallista ja kansainvälistä kehitystä sekä kehittää hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toimintaa ja toimintamalleja omalla alueellasi ja organisaatiossasi näyttöön perustuen.

Opinnot vahvistavat sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristössä toimivien asiantuntijoiden ennalta ehkäisevää, hyvinvointia, terveyttä ja toimintakykyä edistävää moniasiantuntijuuteen perustuvaa osaamista.

Tutustu opetussuunnitemaan

Kaksoistutkinto avaa ovia maailmalle.

Lue lisää

Terveyden edistämisen ylemmästä korkeakouluohjelmasta valmistuneet saavat oikeuden hakea IUHPE:lta (International Union for Health Promotion and Education) henkilökohtaista "Health Promotion Practitioner" -akkreditointia.

Lue lisää

Kysy lisää:

Sari Järvinen

Lehtori, Senior Lecturer
HYVI Terveysala, Health Studies
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358404861080

Hakuohjeet kevään yhteishakuun

Lyhyet step-by-step ohjeet opiskelijaksi hakeutumiseen.

YAMK-tutkinnot | Jamk Master School

YAMK-tutkinnot | Jamk Master School

Opiskele ylempi ammattikorkeakoulututkinto Jamk Master Schoolissa, jossa voit valita kahdesta polusta ja kehittyä oman alasi huippuasiantuntijaksi tai huippujohtajaksi. Saat samalla maisteritason tutkinnon.

Terveyden edistämisen asiantuntija kertoo