Hae opiskelemaan
Hae opiskelemaan
Tutkimus ja kehitys
Tutkimus ja kehitys
Avoin ammattikorkeakoulu
Avoin ammattikorkeakoulu
Opiskelijalle
Opiskelijalle
Tietoa Jamkista
Tietoa Jamkista

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä 900.

Hae!

Tulevat hakuajat
Yhteishaku, englanninkieliset tutkinto-ohjelmat, 3. - 17.1.2024
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, 3. - 18.1.2024
Yhteishaku, suomenkieliset tutkinto-ohjelmat, 13.3. - 27.3.2024

Ajankohtaista Jamkissa

20.9.2023

Jamk kehittää 3,5 miljoonan euron rahoituksella älymaatalouden osaamisympäristöä

Murroksessa olevan maatalouden tarpeisiin vastataan luomalla älymaatalouden yhteiskehittämisen ympäristö, jossa pystytään kehittämään peltoviljelyn päästöjä minimoivia ja taloudellista kannattavuutta parantavia ratkaisuja.

15.9.2023

Syksyn yhteishaussa ennätysmäärä hakijoita – logistiikka suosituin insinöörikoulutus valtakunnallisesti

Hakijamäärät syksyn hakuun ovat merkittävässä kasvussa. Erityisesti logistiikan sekä tradenomin tutkinto-ohjelmat kiinnostivat hakijoita. Vetovoimaltaan logistiikka oli valtakunnallisesti suosituin insinööritutkinto-ohjelmista. Myös ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot kiinnostivat hakijoita edellisvuotta enemmän.

8.9.2023

Jamk on Vuoden vastuullisin digiteko 2023-finalisti

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on mukana kisassa, jossa etsitään vuoden vastuullisinta digitekoa. Kilpailun voittajat valitaan yleisöäänestyksellä, joka on käynnissä 30.9.2023 saakka.

Ajankohtaista tutkimuksessa ja kehityksessä

21.9.2023

E-urheilun valmennusmenetelmiä tutkitaan hyvinvointi huomioiden

E-urheilun etä- ja lähivalmennuksen eroihin perehtyvässä tutkimuksessa huomioidaan myös fyysisen aktiivisuuden, riittävän unen ja ravinnon vaikutus e-urheilijan suorituskykyyn.

19.9.2023

Maidontuotannon hiilijalanjälkeä pienemmäksi innovaatiokilpailun avulla

Jyväskylän ammattikorkeakoulun bio- ja kiertotalouden yrityskiihdyttämö, BioPaavo by Jamk, käynnistää 22.9.2023 yhdessä Valion kanssa innovaatiokilpailun, jossa etsitään ratkaisuja maidontuotannon kausivaihtelun tasaamiseen.

31.8.2023

POLKU 2.0 -hankkeessa rakennettiin kestävää Keski-Suomea - tutustu tuloksiin!

Kaksi vuotta sitten Keski-Suomeen saatiin lähes kahden miljoonan euron EU-rahoituksen, jonka turvin Jyväskylän yliopisto, Jamk, Gradia sekä Poke ovat yhteistyössä luoneet laadukasta kestävyysopintotarjontaa.

Tapahtumat

28.9.

Rekry, työelämä & koulutus -messut

Jamk on mukana yhteistyökumppanina ja näytteilleasettajana Rekry, työelämä ja koulutus -messuilla Jyväskylän Paviljongissa 22.9. yhdessä Jyväskylän kaupungin, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian kanssa.

28.9.

Cantinovumin esitys Valon kaupungissa

Tervetuloa nauttimaan ilmaisesta kuoromusiikista valon kaupungissa 28.9. Nikolainpihalla ja 3.10. Aalto2 museokeskuksessa!

3.10.

Keski-Suomi Food Lab -työpaja

Elintarviketoimija, tule mukaan kehittämään omien toiveidesi mukaista Keski-Suomen Food Lab -osaamiskeskittymää!

Automaatio ja robotiikka

Autamme yrityksiä navigoimaan ja kehittymään automaation, robotiikan, konenäön sekä niihin kiinteästi liittyvien teknologioiden avulla.

Biotalous

Edistämme yhteiskunnassa kestävän ja kannattavan biotalouden kehitystä. Visionamme on luoda biotalouden osaamiskeskittymä, jonka toiminnassa painottuvat uuden teknologian ja kiertotalousratkaisujen hyödyntäminen.

Matkailu

Koulutamme vastuullisen matkailun asiantuntijoita ja kehitämme matkailualaa yhdessä yritysten ja muiden kumppaneidemme kanssa.

Monialainen kuntoutus

Toimimme kuntoutusalan suunnannäyttäjänä kehittäen parhaita kuntoutuksen ratkaisuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.

Sovellettu kyberturvallisuus

Nykymaailma toimii vahvasti digitaalisten palveluiden ja tiedon varassa. Tarjoamme asiakkaillemme todellista arvoa olemalla teknologisen kehityksen kärjessä, nopeuttamalla osaltamme teknologista kehitystä ja varautumista nykyaikaisiin kyberuhkiin.

Uudistuva oppiminen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on työelämäläheisen oppimisen ja sitä tukevien pedagogisten ratkaisujen kehittäjä, uudistaja ja tutkija. Ammatillisen korkeakoulutuksen asiantuntijayhteisönä toimimme työelämäläheisessä oppimisen ekosysteemissä.