uutinen 19.12.2022

Minna-Maaria Hiekkataipale Jamkin koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi

Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallitus valitsi koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi kauppatieteen tohtori Minna-Maaria Hiekkataipaleen kokouksessaan 19.12.2022. Tehtävää haki kaikkiaan 27 kelpoista hakijaa.

Minna-Maaria Hiekkataipale

Minna-Maaria Hiekkataipale siirtyy koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi liiketoimintayksikön johtajan tehtävistä. Hiekkataipale on työskennellyt  opetus- ja johtamistehtävissä Jamkissa myös ennen nykyistä tehtäväänsä. Hänellä on korkeakoulutyöhistoriaa myös Savonia-ammattikorkeakoulusta, Vaasan ammattikorkeakoulusta ja Vaasan yliopistosta.

”Olen valtavan innostunut ja onnellinen saadessani tehdä työtä korkeakoulutuksen laadun ja koko Jamk-yhteisön hyvinvoinnin edistämiseksi”, iloitsee Minna-Maaria Hiekkataipale.

Koulutuksesta vastaavan rehtorin tehtävä on uusi Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Vararehtori johtaa ja kehittää Jamkin koulutuspalveluja ja pedagogisia prosesseja. Organisaatiossa rehtorin vastuualueelle kuuluvat opiskelijapalvelut, koulutuksen kehittämispalvelut, kielikeskus sekä kirjastopalvelut.

”Jyväskylä on vetovoimainen korkeakoulukaupunki ja opiskelijat tuovat menestystä ja elinvoimaa koko maakuntaamme. Koulutuksen vararehtorin roolissa koenkin olevani erityisen vastuullisen ja hienon kehittämistehtävän äärellä erinomaisessa ammattikorkeakoulussa”, toteaa Hiekkataipale.

Hiekkataipale aloittaa koulutuksesta vastaavan vararehtorin tehtävässään viimeistään 1.3.2023. 

Lisätietoja

Minna-Maaria Hiekkataipale

Vararehtori, Vice Rector
Konsernin hallinto, Administration
Korkeakoulupalvelut, University Services
+358400698174

Vesa Saarikoski

Rehtori, Rector
Konsernin hallinto, Administration
Korkeakoulupalvelut, University Services
+358504471003