uutinen 14.6.2022

Lisähaku heinäkuussa syksyllä alkaviin opintoihin

Jyväskylän ammattikorkeakoulu järjestää heinäkuussa lisähaun, jonka kautta voi hakea jo syksyllä 2022 alkaviin tutkinto-ohjelmiin. Haussa on suomenkielisiä sekä yksi englanninkielinen tutkinto-ohjelma. Kesän lisähaku on oiva tilaisuus hakea tutkintokoulutukseen, mikäli ei tullut kevään yhteishaussa valituksi. Kevään yhteishaun tulokset julkaistaan viimeistään 8.7.

Mies ja nainen värikkään taustan edessä

Jamkin kesän lisähaussa on tarjolla aloituspaikkoja agrologin ja musiikkipedagogin AMK-tutkintoihin. Jamk Master Schoolissa puolestaan voi hakea joko robotiikan, kestävän energian tai digitaalisen toimitusketjun ylempään AMK-tutkintokoulutukseen, sekä englanninkieliseen urheiluliiketoiminnan master-tason tutkintokoulutukseen. Kesän lisähaun kautta valitut pääsevät aloittamaan opintonsa jo syksyllä 2022.

Hakuaika lisähaussa oleviin tutkintoihin on 1.7. – 31.7.2022, klo 15:een saakka. Aloituspaikkoja on tarjolla seuraavasti:

Maaseutuelinkeinot, agrologi (AMK), 5 aloituspaikkaa
Kulttuuriala, musiikkipedagogi (AMK), 10 aloituspaikkaa

Digitaalinen toimitusketju, insinööri (YAMK), 5 aloituspaikkaa
Kestävä energia, insinööri (YAMK), 5 aloituspaikkaa
Robotiikka, insinööri (YAMK), 5 aloituspaikkaa
Sport Business management (MBA), 5 aloituspaikkaa

Hakeminen tapahtuu Opintopolku.fi-palvelussa. Uudet opiskelijat aloittavat opintonsa elo-syyskuussa. Tarkemmat hakuohjeet, päivämäärät ja muut lisätiedot löytyvät Jamkin verkkosivuilta osoitteesta jamk.fi/hae.

Lisätietoja:
Hakijapalvelut(at)jamk.fi
p. 040 556 0409
Jyväskylän ammattikorkeakoulu