Aiheeseen liittyvää

Jamk mukaan kansainvälisiin kestävän ruoantuotannon ja agroteknologian osaamisverkostoihin
Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalousinstituutti on liittynyt mukaan kansainvälisiin kestävän ruoantuotannon ja agroteknologian osaamisverkostoihin: Nordic Testbed Network, EIT Food ja Ventures Thrive.

Uusille biomassapohjaisille kuivikkeille on kysyntää
Kuivikemarkkinat ovat tällä hetkellä muutoksessa. Maaseudun kehittämisen asiantuntijat, tutkijat ja yritykset kohtasivat helmikuussa Karstulassa, jossa järjestettiin innovaatioleiri ”Biomassapohjaisista sivutuotteista uusia kuivikkeita”.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrityskiihdyttämö BioPaavon yhdessä Kasvu Openin kanssa toteuttama NeovaHackathon eteni kickoff-vaiheeseen.
Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrityskiihdyttämö BioPaavon yhdessä Kasvu Openin kanssa toteuttama NeovaHackathon eteni kickoff-vaiheeseen.