uutinen 5.3.2021

Jyväskylän ammattikorkeakoulu jatkaa pääsääntöisesti etäopetuksessa

Jyväskylän ammattikorkeakoulu pitäytyy nykyisessä etäopetusjärjestelyssä valtioneuvoston sekä Jyväskylän kaupungin ohjeistusta noudattaen. Ohjeistuksen taustalla on yleisesti heikentynyt koronatilanne. JAMK on jo aiemmin päättänyt pitäytyä pääosin etäopetuksessa 30.4. saakka.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu jatkaa pääsääntöisesti etäopetuksessa.png

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opetus järjestetään pääosin etäopetuksena 30.4.2021 saakka. Poikkeuksen etäopetukseen muodostavat tentit sekä pienryhmätoteutukset sellaisissa tapauksissa, joissa etäopetusta ei ole oppimistavoitteen kannalta mahdollista toteuttaa (esim. fysioterapia, laboratoriotyöskentely, musiikin opetus).

Pienryhmätoteutuksissa enimmäishenkilömäärä on 10 henkeä. Tenteissä enimmäishenkilömäärä määräytyy tilan mukaisesti. Tenttitilaisuudet järjestetään koronaohjeistusta noudattaen ja niin, että turvavälit toteutuvat.

JAMKissa on maskisuositus kaikilla kampuksilla. JAMK varaa maskit lähikontaktissa tapahtuviin pienryhmätoteutuksiin.

Opiskelijat saavat rajoitetusti käyttää kampusten tiloja, mutta kirjastossa vältetään työskentelyä ja ryhmätöiden tekemistä. Kampuksille tullaan vain oireettomana.

Turvallisuusohjeiden muita toimenpiteitä ovat mm. hyvä käsihygienia, turvavälit, sairastaminen kotona sekä koronatestiin hakeutuminen pienissäkin oireissa.

Henkilöstölle suositellaan etätyötä ja etätyö on sallittu ilman etätyösopimusta 30.4.2021 saakka, mikäli työtilanne ja työtehtävät sen mahdollistavat.

JAMKin päivittyvä koronaohjeistus löytyy osoitteesta: jamk.fi/koronavirus

JAMKin koronaryhmä seuraa tilannetta päivittäin ja muuttaa koronaan liittyvää ohjeistusta tarvittaessa.

Lisätietoja:
Mikko R. Salminen, hallintojohtaja
etunimi.sukunimi@jamk.fi
p. 050 407 9507
Jyväskylän ammattikorkeakoulu