uutinen 28.10.2021

AMK-valintakokeisiin JAMKin pääkampuksella ilmoittautunut yli 900 hakijaa 2.-3.11.2021

Ammattikorkeakoulujen syksyn yhteishaun valintakokeet järjestetään 1.-4.11.2021 ammattikorkeakoulujen kampuksilla ympäri maata. Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampukselle on ilmoittautunut n. 930 hakijaa valintakokeeseen 2.–3.11. Hakijoiden turvallisuudesta huolehditaan samoin järjestelyin kuin kesäkuussa järjestetyssä valintakokeessa.

AMK-valintakokeisiin JAMKin pääkampuksella ilmoittautunut yli 900 hakijaa 2.-3.11.2021.png

Yli yhdeksänsadan hakijan saapumiseen on JAMKissa varauduttu järjestelyin, jotka noudattavat THL:n ja ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry:n ohjeistuksia. Hakijat jaetaan valintakoepäivinä pienempiin ryhmiin, jotta kokeet saadaan järjestettyä turvallisesti. Molempina valintakoepäivinä on kaksi koetilaisuutta, klo 9.00 aamulla ja klo 14.00 iltapäivällä.

Valintakoetiloja on käytössä yhteensä 14 ympäri pääkampusta (Rajakatu 35). Koetiloihin otetaan enintään 18 hakijaa ja niissä on huomioitu turvalliset etäisyydet hakijoiden välillä. Kaikki hakijat saavat kasvomaskin. Käsidesipisteet on sijoiteltu sisäänkäyntien ja koetilojen yhteyteen. Hakijan henkilöllisyys sekä hakijalle lähetetty QR-koodi tarkistetaan koetilaan saapumisen yhteydessä.

Valintakoetiloihin kuljetaan erikseen määriteltyjen ulko-ovien kautta (D1, F1). Kulkujärjestelyin pyritään välttämään jonojen muodostuminen ja tarpeeton kulkeminen kampuksen sisätiloissa.

Hakijoita pyydetään saapumaan kampukselle julkisilla liikennevälineillä tai jalan/pyörällä, sillä pysäköintipaikkoja ei ole varattu hakijoiden käyttöön.

Valtakunnallisesti kaikkia hakijoita ohjeistetaan opiskelijavalintaan ja valintakokeeseen liittyen osoitteessa: ammattikorkeakouluun.fi

JAMKin valintakokeeseen osallistuvien ohjeet löytyvät nettisivuilta osoitteesta jamk.fi/valintakoe. Henkilökunta ja tutorit opastavat hakijoita kampuksella tarvittaessa.

Lisätietoja JAMKin valintakoejärjestelyihin liittyen:

Timo Hiltunen, turvallisuuskoordinaattori
etunimi.sukunimi@jamk.fi
p. 0400 808 945
Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Hakijapalvelut
hakijapalvelut(a)jamk.fi
p. 040 556 0409
Jyväskylän ammattikorkeakoulu