uutinen 10.12.2020

JAMK kohtaa aikuiskoulutuksesta kiinnostuneet verkossa

Jyväskylän ammattikorkeakoulu järjestää ”Luovuutta. Läpi elämän.” -aikuiskoulutustapahtuman jatkumona aiempien vuosien aikuiskoulutusilloille. Nyt kuudetta kertaa järjestettävä tapahtuma palvelee aikuisena opiskelusta kiinnostuneita messumaisesti, mutta verkossa.

JAMK kohtaa aikuiskoulutuksesta kiinnostuneet verkossa.png

Elinikäinen oppiminen ja osaamisen kehittäminen nähdään yhä tärkeämpänä osana nykyistä työelämää ja urapolkua. Korona-pandemian vuosi 2020 on saanut yhä useammat etsimään mahdollisuuksia verkossa opiskeluun, uudelleen kouluttautumiseen tai alan vaihtoon. Vaihtoehtoja oman osaamisen parantamiseksi onkin entistä enemmän. JAMKin ”Luovuutta. Läpi elämän.” -tapahtuma maanantaina 18.1. klo 14 – 16 avaa aikuisopiskelun eri mahdollisuuksia.

Ylemmät ammattikorkeakouluopinnot ovat yksi merkittävistä oman osaamisen kehittämisen mahdollisuuksista. Niiden tarjonta laajenee vuosi vuodelta. Laajan ja joustavan mahdollisuuden osaamisen uudistamiseen tarjoaa myös avoin ammattikorkeakoulu, jossa opinnot voi aloittaa pienistä kokonaisuuksista ja laajentaa niitä halutessaan joustavasti tutkinnon osiksi.

– Avoimessa AMK:ssa opiskelu on ollut maksutonta työttömille työnhakijoille ja turvapaikanhakijoille vuonna 2020 ja näin jatketaan myös vuonna 2021. Tämä tarkoittaa, että myös lomautetut voivat opiskella meillä ilmaiseksi, kertoo JAMKin suunnittelija Maarit Korva.

JAMKissa monenlaisia opintoja voi suorittaa verkossa ajasta ja paikasta riippumatta, vaikkapa työn ohessa. ”Luovuutta. Läpi elämän.” -aikuiskoulutustapahtuman ohjelmassa on tietoa ajankohtaisesta koulutustarjonnasta kaikilta JAMKin koulutusaloilta, opintojen rahoituksesta sekä tarinoita aikuisena opiskelusta. Tapahtuman virtuaaliständeillä on tilaisuus kysyä eri alojen tarjonnasta.

Tapahtuma osuu kiireisimpään kohtaan englanninkielisen tutkintokoulutuksen yhteishakua (7. – 20.1.2021) sekä ammatillisen opettajakorkeakoulun hakua (5. – 21.1.2021).

– Tapahtumaan osallistujat ja siitä inspiroituneet ehtivät vielä hyvin osallistua tammikuussa käynnissä oleviin hakuihin, kertoo tapahtuman järjestelyistä vastaava Kati Poikonen Jyväskylän ammattikorkeakoulusta.

”Luovuutta. Läpi elämän.” – aikuiskoulutustapahtuma verkossa 18.1.2021 klo 14 – 16. Ennakkoilmoittautuminen on nyt käynnissä osoitteessa: www.jamk.fi/aikuiskoulutustapahtuma

Tapahtuma on maksuton.

Lisätietoja:
Kati Poikonen, markkinointisuunnittelija
etunimi.sukunimi@jamk.fi
p. 040 538 1579

Maarit Korva, suunnittelija
etunimi.sukunimi@jamk.fi
p. 040 5612 555

Jyväskylän ammattikorkeakoulu