uutinen 20.3.2019

JAMKin tradenomiopiskelijat kisaavat kovimman myyntitykin tittelistä 21.3.

Myynnillä Suomi nousuun! Näihin talkoisiin ollaan lähdetty mukaan myös Jyväskylän ammattikorkeakoulussa (JAMK), kun nuorista myyjälupauksista on kevään aikana valmennettu tulevia myynnin moniottelijoita. Tämän viikon torstaina JAMKissa etsitään jälleen parasta myyjää. Mittaa myyntitaidoista otetaan Value Selling -kilpailussa.

JAMKista kisaan osallistuu yhdeksän tradenomiopiskelijaa. Nämä myyntikärjen opiskelijat ovat keskittyneet opinnoissaan etenkin myyntiin ja markkinointiin ja he ovat valmistautuneet kilpailuun kevään aikana pidetyn myyntivalmennuksen avulla.

Kysyttäessä kisaan osallistuvilta tunnelmia, he ovat tiivistäneet tuntemuksiaan muun muassa näin:

”Jännittyneet fiilikset.”
”Utelias ja innostunut.”
”Ajatukset haahuilevat itsevarman ja epävarman välillä, mutta fiilis on malttamaton.””

Kilpailu käydään myyntikäynnin simulaationa, jossa myyjänä toimiva opiskelija kohtaa yrityksen ostajan. Kisasuoritukset lähetetään suorana lähetyksenä auditorioon, jossa yleisöllä on mahdollisuus seurata tilaisuutta. Yrityselämän kumppanit ovat arvioimassa opiskelijoiden suorituksia. Tänä vuonna arviointiraadissa kumppaneina ovat Arena Interactive, Balentor, Aava & Bang, Fonecta sekä MMA. Vuoden 2019 Value Selling -kilpailussa myytävä tuote on Fonectan Kontakti-palvelu.

Kilpailun kolme parasta pääsee edustamaan JAMKia huhtikuussa järjestettävään, ammattikorkeakoulujen väliseen kansalliseen Best Seller -kilpailuun Turkuun.

Yrityksille kilpailu tarjoaa mahdollisuuden tutustua JAMKin myyntikoulutukseen sekä luoda kontakteja tuleviin myynnin tekijöihin. Yritysten ja median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan jännittävää kisaa JAMKin pääkampukselle, Rajakatu 35, (C119 ja B114) torstaina 21.3. klo 9.00 alkaen. Voittaja julkistetaan ja palkitaan Kasvosalissa, C119 klo 12.15

Lisätietoja antaa:
Päivi Könönen, myyntikärjen vastuuopettaja ja kisajoukkueen valmentaja
etunimi.sukunimi@jamk.fi
p. 0503810488

Lue lisää:
Johanna Airo, myyntikärjen opiskelijan blogikirjoitus 
Julia Kurtti, myyntikärjen opiskelijan blogikirjoitus

Tapahtuman verkkosivut:
https://www.jamk.fi/fi/Tapahtumat/value-selling--myyntikilpailu/

Hakuaika JAMKin tradenomiopintoihin on parhaillaan käynnissä ja päättyy 3.4.2019