Tapahtuma

28.9.

Yrityksen vesivastuullisuus -koulutus

Yrityksen vesivastuullisuus -koulutuksessa opit, millainen on Suomen vesistöjen tila, miksi vesivastuullisuus on tärkeää ja mitä se käytännössä tarkoittaa yrityksen toiminnassa. Koulutus järjestetään yhteistyössä Suomen vesistösäätiön kanssa 28.9. - 9.11.2022. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.9.2022!

Ihmisiä työskentelemässä useiden pöytien ympärillä
Ajankohta
28.09.2022 16:00
Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy
01.08.2022 08:00 - 25.09.2022 23:59
Tapahtuman kieli

Suomi

Hinta

Maksuton

Tietoa ja työkaluja vesivastuullisuudesta huolehtimiseen

Yrityksen vesivastuullisuus -koulutus tarjoaa osallistujille tietoa ja työkaluja yritystoiminnan vesivastuullisuudesta huolehtimiseen. Sisältö sopii kaikkien alojen edustajille, ja myös opiskelijoille ja muille teemasta kiinnostuneille.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Suomen vesistösäätiön kanssa. Säätiön asiantuntijat vastaavat koulutukseen sisältyvän maastoretken järjestämisestä. Laukaan Capeenpurolle sijoittuvan vierailun aikana opit ymmärtämään vesistökohteen ennallistamista sekä yritysten ympäristö- ja yhteiskuntavastuullista toimintaa käytännössä.

Yrityksen vesivastuullisuus -koulutus syventää ymmärrystäsi veden säästämiseen ja vesistöjen hyvinvoinnin edistämiseen pyrkivän yrityksen toiminnasta sekä valottaa konkreettisia käytänteitä, joiden avulla keskisuomalaiset ihmiset ja yritykset voivat lähteä pienentämään omaa vesijalanjälkeään.

Kenelle?

Hiilijalanjälki haltuun yrityksessä -koulutus on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan, olitpa sitten

  • yrittäjä
  • työntekijä
  • opiskelija
  • työtön työnhakija
  • osaamisensa täydentämisestä muutoin kiinnostunut.

Tässä syventävässä koulutuksessa tarkastellaan vesivastuullisuutta pääosin yritystoiminnan kontekstissa. Koulutus tarjoaa yrityksille uutta tietoa ja työkaluja vastuullisuustyön kehittämiseen. Yritysten edustajat pääsevät peilaamaan opittua yrityksensä toimintaan ja saavat myös muilta osallistujilta ajatuksia toimintansa vesivastuullisuuden kehittämiseen. Sinulla ei tarvitse olla yritystoimintaan liittyvää taustaa osallistuaksesi koulutukseen, sillä opittua voi yhtä lailla soveltaa myös yksilön tai kotitalouden näkökulmasta.

Lisätietoja

Riikka Kumpulainen

Projektipäällikkö, Project Manager
Biotalousinstituutti, Institute of Bioeconomy
Teknologia, School of Technology
+358505759454

Koulutus on osa POLKU 2.0 -hanketta, jonka päärahoittaja on Euroopan sosiaalirahasto. Rahoittavana viranomaisena toimii Keski-Suomen ELY-keskus. Hanketta rahoittavat myös Jyväskylän, Jämsän, Äänekosken ja Saarijärven kunnat sekä UPM-Kymmene Oyj.