Tapahtuma

26.1.

Xpand-hankkeen työpaja yrityksille IV – Virtuaalitodellisuuden (VR) ratkaisut

Tervetuloa Xpand-hankkeen työpajoihin! Neljännessä työpajassa tutustutaan virtuaalitodellisuuden erilaisiin ratkaisuihin, kuten sosiaalisiin VR-tiloihin, simulaatioympäristöihin ja immersion hyödyntämiseen liiketoiminnassa.  

-
Ajankohta
26.01.2023 12:00 - 16:00
Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy
31.10.2022 12:00 - 25.01.2023 12:00
Tapahtuman tyyppi
Työpaja
Tapahtuman kieli

suomi

Hinta

Maksuton

Osoite

Rajakatu 35
Game Pit Pro
40200 Jyväskylä
Suomi

Työpaja toteutetaan Jamkin pääkampuksella, Rajakadulla, Game Pit Pron tiloissa. Neljätuntisessa työpajassa pääset syventymään virtuaalitodellisuuden maailmaan ja hyödyntämiseen eri teollisuuksissa - kuten matkailun ja markkinoinnin saralla.

Maksuttomat työpajat ovat avoinna kaikille yritysten edustajille. Työpajojen tavoitteena on tarjota yrityksille mahdollisuus tutustua laajennetun todellisuuden erilaisiin ratkaisuihin sekä niiden käyttömahdollisuuksiin liiketoiminnan kehittämisessä.

Päivän ohjelma

12.00 – 12.30 | Mitä ovat XR, VR, AR ja MR ?

Visuaalisten esimerkkien avulla hahmotetaan mitä laajennetun todellisuuden termeillä tarkoitetaan ja miten xr-teknologioita hyödyntäviä ratkaisuja voidaan hyödyntää yritysten toiminnoissa.

12.30 – 13.30 | VR-ratkaisut yritysten toiminnassa

Tutustuminen  virtuaalitodellisuuden sovelluksiin ja niiden hyödynnettävyyteen, lisensointimalleihin, julkaisukanaviin sekä tietoturvaan visuaalisten esimerkkien ja käytännön kokeilujen avulla.

Koe virtuaalitodellisuus VR-lasien kautta.

13.30 – 13.45 | Tauko

Verryttelutauko, jonka jälkeen palaillaan takaisin päivän ohjelman pariin.

13.45 – 15.15 | VR-ratkaisun soveltaminen käytännössä

Harjoitellaan ryhmissä mm. sosiaalisen VR-ympäristön soveltamista sekä hyödyntämistä yrityksen viestinnässä ja palveluissa.

15.15 – 16.00 | Kysymyksiä, vastauksia ja ideointia

Yhteistä keskustelua ja yhteenvetoa työpajan aikana heränneistä kysymyksistä, ajatuksista ja mahdollisista AR-ratkaisujen hyödyistä yritysten toiminnassa.

Tutustu myös sarjan muihin osiin!

Lisätietoja tapahtumasta

Timo Puukko

Projektipäällikkö, Project Manager
LIKE T&K, Research and Development
Liiketoiminta, School of Business
+358504734097

Tila- ja ravintolapalvelut

GamePit Pro

GamePit Pro on huipputason e-urheilutila, joka on vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin; tiimien harjoittelukäyttöön, yritysten ryhmäytymiseen, kokoustilaksi, tai kaveriporukan peli-iltaan.

Kehittämisprojekti

Xpand: Laajennetun todellisuuden osaamisen kehittäminen

Toteutusaika: 1.9.2021 - 31.8.2023

Yksikkö: Liiketoimintayksikkö

Rahoitusohjelma: Euroopan sosiaalirahasto (ESR)

Liiketoimintayksikkö

Liiketoimintayksikkö tarjoaa kilpailukykyä parantavia ratkaisuja sekä pk-yrityksille että julkiselle sektorille. Rakennamme liiketoimintakonsepteja ja edistämme palveluiden uudistamista.