Tapahtuma

7.12.

Uudistavan johtamisen verkoston aamutapaaminen: Vaikuttavan strategian toteuttaminen ja seuranta

Haluatko varmistaa, että saatte ensi vuonna tärkeitä asioita edistettyä yhdessä? Tule kuulolle, kun Talentreen perustajaosakas ja Pelastetaan Strategia -kirjan kirjoittaja Antti Haapakorva kertoo konkreettisia keinoja vaikuttavan strategian laatimiseen, toteuttamiseen ja seurantaan.

Hehkulamppu loistaa keltaisena keskellä kuvaa, hehkulampun ympärillä on sanoja ja kuvioita, jotka liittyvät liiketoimintastragian suunnitteluun
Ajankohta
07.12.2023 08:30 - 10:00
Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy
02.11.2023 00:00 - 06.12.2023 23:59
Tapahtuman tyyppi
Webinaari
Tapahtuman kieli

suomi

Hinta

Maksuton

Joulukuun uudistavan johtamisen aamutapaamisen aiheena on vaikuttavan strategian toteuttaminen ja seuranta

Strategiatyössä yleisenä haasteena on taipumus ylisuunnitella ja alitoteuttaa. Strategia jää myös aika usein vain ylimmän johdon harjoitukseksi ja siten etäiseksi muulle organisaatiolle. 

Joulukuun uudistavan johtamisen verkostoaamussa on tarjolla tiukkaa puhetta vaikuttavasta strategiatyöstä ja strategian toteuttamisesta. Nykyaikaiseen strategia-ajatteluun johdattelee kokenut strategiatyön kehittäjä Antti Haapakorva, jonka intohimona ovat kasvu, kehittäminen ja jalkapallo. Tervetuloa mukaan linjoille kuulemaan ja keskustelemaan vaikuttavan strategian toteuttamisesta!

Antti Haapakorva on kirjoittanut yhdessä Mika Sutisen kanssa Pelastetaan strategia -kirjan, joka perustuu laajaan tutkimusaineistoon sekä kirjoittajien omiin kokemuksiin. Pelastetaan strategia! on myös konsepti ja yhteisö, johon pääset tutustumaan tarkemmin täällä.

Kirsi Kemell

Lehtori, Senior Lecturer
Liiketalous, Business Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358401851071