Tapahtuma

15.2.

Työn merkitystä (edelleen) etsimässä?

Yrittäjä, kirjailija Kirsi Piha puhuu webinaarissa työn merkityksen välttämättömyydestä, mistä merkitys syntyy sekä kuinka konkreettisesti voimme sitä tukea niin oman työn osalta kuin työkaverinkin. Tapahtuma on osa Etäjohtamisen helmikuuta, jonka järjestää Jamkin hallinnoima Virtual Leaders -hanke.

Etäjohtamisen helmikuun 2023 viikon 7 teemana on yhteen hiileen.
Ajankohta
15.02.2023 15:00 - 16:30
Tapahtuman tyyppi
Webinaari
Tapahtuman kieli

Suomi

Hinta

Ilmainen

Webinaarissa kuulemme työn merkityksen välttämättömyydestä, mistä merkitys syntyy ja kuinka konkreettisesti voimme sitä tukea niin oman työn osalta kuin työkaverinkin. Kun rakennamme uutta hybridityötä, kuinka otamme huomioon inhimillisen tarpeen sosiaaliselle vuorovaikutukselle ja opimme vaalimaan ihmissuhteita työpaikoilla? Aiheesta meille puhuu yrittäjä, kirjailija Kirsi Piha.

Aika: Keskiviikkona 15.2.2023 klo 15.00-16.30
Paikka: Zoom (linkki toimitetaan ilmoittautuneille)
Kenelle: Etäjohtamisen helmikuun tapahtumat on suunnattu pk-yrityksissä kaikille, jotka haluavat kehittää omaa työpaikkaansa ja sen etäjohtamista.

Webinaari on maksuton. Huom! Tilaisuutta ei tallenneta.

Lisätietoja tapahtumasta antaa:

Kaisa Sulasalmi

Projektipäällikkö, Project Manager
LIKE T&K, Research and Development
Liiketoiminta, School of Business
+358505758543

Virtual Leaders -projektin (ESR) tavoitteena on auttaa keskisuomalaisia pk-yrityksiä ottamaan käyttöön tuottavia ja työhyvinvointia tukevia virtuaalijohtamisen toimintatapoja työyhteisöissä, joissa henkilöstö toimii ja työskentelee osittain tai kokonaan etänä. Läpileikkaavana teemana projektin työpaketeissa on henkilöstön työhyvinvointi. Projektin toteuttaa Jyväskylän ammattikorkeakoulu ajalla 1.9.2020–31.8.2023 ja rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus (ESR-rahoitus 75 %, Jamkin rahoitus 25 %).