Tapahtuma

28.9.

Työkaluja kansainvälisen rekrytointiprosessin onnistumiseen

Rekrytointi
Ajankohta
28.09.2022 13:00 - 15:00
Tapahtuman tyyppi
Webinaari
Tapahtuman kieli

suomi

Hinta

maksuton

Tervetuloa HOKSAUTUS-hankkeen järjestämään kansainvälisen rekrytoinnin valmennukseen, jossa käydään käytännönläheisesti läpi kansainvälistä rekrytointia. Valmennuksen toteuttaa Target Vision Oy:n operatiivinen johtaja ja partneri Sari Suomalainen.

Jos työpöydälläsi on tällä hetkellä ulkomaalaisen osaajan palkkaaminen, muttet tiedä mitä kaikkea sinun tai yrityksesi tulee ottaa huomioon, niin tämä valmennus on sopiva juuri sinulle! Lähdemme valmennuksessa siitä, että kansainvälisen osaajan rekrytointi on jo tapahtunut ja nyt rekrytoijan olisi selvitettävä, mitä kaikkea täytyy seuraavaksi tehdä: luvat, viranomaisasiat, asettautuminen paikkakunnalle ja työyhteisöön sekä paljon muuta pitäisi ottaa huomioon.

Valmennus tarjoaa tiiviin katsauksen kansainväliseen rekrytointiin ja käy läpi asioita, mitä tulee hoitaa ennen kuin kansainvälinen osaaja tulee Suomeen sekä sen jälkeen, kun kansainvälinen osaaja on jo saapunut Suomeen.  Valmennuksen sisältöön kuuluu mm. ulkomailta tulevan työntekijän palkkaaminen, lupa-asiat, rekisteröinnit ja asettautuminen Suomeen. 

Valmennus sisältää kokonaisuudessaan kaksi valmennuskertaa. Ensimmäinen valmennus järjestetään keskiviikkona 28.9.2022 klo 13-15 Microsoft Teamsissa. Toinen valmennus järjestetään torstaina 13.10.2022 klo 13-15. Molempiin valmennuksiin on oma ilmoittautumisensa.  

Valmennuksen kohderyhmänä on erityisesti keskisuomalaiset työnantajat, jotka suunnittelevat tai ovat toteuttamassa kansainvälistä rekrytointia. Ilmoittaudu 28.9.2022 pidettävään valmennukseen Webropolissa.

Target Visionin operatiivinen johtaja ja partneri Sari Suomalainen on taustaltaan MBA ja kansainvälisen liiketoiminnan ja rekrytointien ammattilainen yli 25 vuoden kokemuksella. Vuosien varrella Sari on luonut verkoston yli 66 maahan ja toiminut Senior Advisorina useissa eri suorahaku- ja rekrytointitoimeksiannoissa niin asiakkaan kuin palveluntarjoan roolissa. Sari on myös ollut rakentamassa kansainvälistä rekrytoinnin kanavaa julkissektorille ja toiminut mentorina useille kansainvälisille osaajille, opastaen, kouluttaen ja valmentaen osaajia suomalaiseen työelämään sekä kulttuuriin. Sarin erikoisosaamistaan on kompetenssien, kyvykkyyksien, arvojen ja kulttuuriominaisuuksien tunnistaminen rekrytointitilanteissa ja työyhteisössä. 

HOKSAUTUS-hanketta toteuttavat Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylän yliopisto ja Jyväskylän kaupunki yhteistyössä Keski-Suomen TE-toimiston ja Keski-Suomen kauppakamarin kanssa. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ja Keski-Suomen ELY-keskus 1.4.2020-31.12.2022.