Tapahtuma

9.2.

Rakastu rajapintoihin - API-talous toiminnan tehostajana

API-talous, mitä se on ja miten sitä voi hyödyntää liiketoiminnassa? Webinaarissa pureudutaan niin perusteisiin kuin liiketoiminnan mahdollisuuksiin.

Mies istuu tietokoneen ääressä. Taustalla digitaalisuuteen liittyviä symbooleita.
Ajankohta
09.02.2023 09:00 - 10:00
Tapahtuman tyyppi
Webinaari
Tapahtuman kieli

suomi

Mitä API-talous on ja miten sitä voi hyödyntää osana liiketoimintaa? DigiKyky-projektin viidennessä webinaarissa tutustutaan API-talouden perusteisiin termien ja käytännön esimerkkien avulla. Lisäksi webinaarissa kuullaan  API-talouden hyödyntämisestä liiketoiminnassa. Asiantuntijana webinaarissa toimii tunnettu API-talouden asiantuntija Marjukka Niinioja.

Kaikille avoin ja maksuton webinaari järjestetään torstaina 9.2. klo 9 - 10 Zoomissa. Ilmoittaudu mukaan Webropolissa.

Hetkinen, mikä ihmeen API?

APIt ovat ohjelmointirajapintoja, joiden avulla järjestelmät, sovellukset ja palvelut keskustelevat keskenään. APIa voisi verrata rakennuspalikoihin, joita voidaan yhdistää keskenään tai joilla voidaan kehittää olemassa olevaa rakennusta.

Webinaarin ohjelma

9.00 Alkusanat ja projektin esittely

9.05 Mitä API-talous on? Termit ja esimerkit tutuiksi

9.25 API-talouden liiketoimintamahdollisuuksista

9.45 Keskustelua ja kysymyksiä

9.55 Loppusanat

10.00 Webinaari päättyy

 

Lisätietoja webinaarista ja DigiKyky-projektista antaa

Rakastu rajapintoihin - API-talous toiminnan tehostajana -webinaarin järjestää DigiKyky-projekti. DigiKyky - Digitaalinen kyvykkyys pk-yrityksen kilpailukyvyn parantajana -projektissa lisätään yritysten kilpailukykyä parantamalla niiden henkilöstön osaamistasoa digitaalisten palveluiden ja järjestelmien käytössä. Projektin toteutusaika on 1.11.2021–31.8.2023. Projektin toteutuksesta vastaa Jyväskylän ammattikorkeakoulu. Projekti rahoitetaan Euroopan Unionin sosiaalirahastosta. REACT-EU-hankkeet rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosto toteuttamia toimia.