Tapahtuma

21.2.

PK-yritykset digitaalisessa murroksessa - näin rakennat pohjat yrityksesi menestykselle

Digitaalinen murros on täällä ja on ollut jo tovin aikaa. Digitaalinen muuntautuminen ei ole enää vain suurien yrityksen arkea, vaan se on läsnä kaikkien yritysten toiminnassa. Tule kuulemaan, miten teidän yrityksenne selviää ja menestyy murroksessa.

-
Ajankohta
21.02.2023 09:00 - 09:30
Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy
17.01.2023 10:00 - 19.02.2023 23:59
Tapahtuman tyyppi
Webinaari
Tapahtuman kieli

suomi

Miten digitaalinen murros on näkynyt yrityksessänne? Oletteko vasta kokemassa sen ensimmäisiä vaikutuksia, vai onko sen tuomat muutokset jo tuttu tanssipari yrityksenne päivittäisessä toiminnassa?

Keskisuomalaisille PK-yrityksille tarkoitetussa tiiviissä maksuttomassa puolen tunnin infowebinaarissa kuulet mahdollisuuksista, miten vauhdittaa yrityksenne digitalisoitumista asiantuntijoiden, verkoston ja hankerahoituksen avulla. Vieraspuhujana Pasi Korpela Fujitsulta tarjoaa digitaalisuuden näkemyksiä ja kokemuksia. Lopuksi Jamkin asiantuntijat kertovat, miten voimme lähteä yhdessä matkaan kohti tehokkaampaa ja tuottavampaa toimintaa, jota osuvat digitaaliset valinnat tukevat.

Lisätietoja

Kirsi Kemell

Lehtori, Senior Lecturer
Liiketalous, Business Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358401851071

Johtaminen

Yhtenä Keski-Suomen suurimmista osaamiskeskittymistä Jamk tarjoaa kattavasti asiantuntemusta, palveluita ja konkreettista apua organisaatioiden johtamisen kehittämiseen.

Liiketoimintayksikkö

Liiketoimintayksikkö tarjoaa kilpailukykyä parantavia ratkaisuja sekä pk-yrityksille että julkiselle sektorille. Rakennamme liiketoimintakonsepteja ja edistämme palveluiden uudistamista. 

Tutkimus ja kehitys

Jamkissa TKI-toimintaa toteutetaan sekä osaamisen uudistamiseksi että työ- ja elinkeinoelämän kilpailukyvyn parantamiseksi. Tervetuloa tutustumaan Jamkin monialaiseen ja vaikuttavaan TKI-toimintaan.