Tapahtuma

7.6.

Onnistuneita kohtaamisia: työnantajat ja kansainväliset osaajat -webinaari

Unplash picture
Ajankohta
07.06.2022 12:00 - 13:15
Tapahtuman tyyppi
Webinaari
Tapahtuman kieli

suomi

Hinta

maksuton

HOKSAUTUS-hankkeen Miten onnistua kansainvälisen osaajan rekrytoinnissa -webinaarisarja jatkuu! Webinaarisarjan tavoitteena on tuoda esille monipuolisesti erilaisia näkökulmia kansainvälisen osaajan rekrytointiin. Webinaarisarjan toisessa osassa Onnistuneita kohtaamisia: työnantajat ja kansainväliset osaajat -webinaarissa puhujina esiintyvät Katriina Dunn (Qvantel Finland Oy) ja Heidi Nygård (Jyväskylän kaupunki). 

Heidi Nygård toimii tiimivastaavana/yrityskoordinaattorina Jyväskylän kaupungin työllisyyspalveluissa. Ennen virkamiehen työtä Heidi työskenteli seitsemän vuotta Baronalla asiakkuuspäällikkönä vastaten palvelualan asiakkuuksista ja rekrytoinneista. 

Katriina Dunn toimii HR Specialistina Qvantelilla People & Culture -tiimissä. Hän työskentelee HR-kehittämistehtävien parissa niin paikallisesti kuin globaalisti.

Tilaisuus on suunnattu kaikille kansainvälisestä rekrytoinnista ja kansainvälisen osaajan palkkaamisesta kiinnostuneille henkilöille.

Webinaarin ohjelma:

Tilaisuuden avaus 
Sari Minkkinen, HOKSAUTUS -hankkeen projektipäällikkö

Perehdytys ja työsuhteen aloittaminen 
Heidi Nygård, tiimivastaava/yrityskoordinaattori, Jyväskylän kaupunki

Onnistumisia monimuotoisten tiimien kautta
Katriina Dunn, HR Specialist, Qvantel Finland Oy

Fasilitoitua keskustelua 
Anu Ojala, työelämäasiantuntija, Jyväskylän yliopisto
 

Webinaari on maksuton ja tilaisuus järjestetään Microsoft Teamsin välityksellä.

Ilmoittaudu webinaariin Webropolissa.

Lämpimästi tervetuloa!

 

HOKSAUTUS-hanketta toteuttavat Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylän yliopisto ja Jyväskylän kaupunki yhteistyössä Keski-Suomen TE-toimiston ja Keski-Suomen kauppakamarin kanssa. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ja Keski-Suomen ELY-keskus 1.4.2020-31.12.2022.