Tapahtuma

27.4.

Luottamus, avoimuus ja digitaalisuus yhteisöohjautuvuuden mahdollistajina

DigiHR Jaana Kortelaisen webinaarikuva
Ajankohta
27.04.2023 09:00 - 10:30
Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy
14.03.2023 16:30 - 27.04.2023 10:30
Tapahtuman tyyppi
Webinaari
Tapahtuman kieli

suomi

Hinta

maksuton

Jaana Kortelainen

Jaana Kortelainen on Fraktion HR-vetäjä, jolla on yli kymmenen vuoden laaja kokemus HR-tehtävistä erilaisissa kansainvälisissä yrityksistä ja kasvufirmoissa. Fraktion yhteisöohjautuvassa toimintakulttuurissa Jaanan rooli keskittyy ihmisten hyvinvoinnin, kehittymisen ja toimintaa tukevan kulttuurin fasilitointiin.

Vapaa-ajalla Jaana nauttii perheen kanssa hulluttelusta, meditoinnista, joogaamisesta, tanssimisesta ja lukemisesta. Lukulistalla on asiaa aivoista, ihmisistä, kehittymisestä ja coachaamisesta. Omaa osaamistaan Jaana on kehittänyt KTM-tutkinnon jälkeen mm. opiskelemalla Brain based coachiksi ja agile HR practioneriksi.

Lisää Fraktiosta ja Jaanasta voit lukea täältä.

Kohderyhmä

Webinaari on maksuton ja kaikille avoin tilaisuus. Tapahtuma soveltuu erityisesti HR-alan asiantuntijoille, yrittäjille sekä (digitaalisesta) henkilöstöhallinnosta ja sen kehittämisestä kiinnostuneille. 

DigiHR-hanke

DigiHR eli Digitaalisen HR-osaamisen kehittäminen digimurroksessa -hanke alkoi lokakuussa 2021 ja päättyy elokuussa 2023. Sen kohderyhmänä ovat keskisuomalaiset pk-yritykset, jotka haluavat parantaa digitaalista HR-osaamista yrityksen strategisen kilpailuedun vahvistamiseksi, henkilöstötyytyväisyyden kasvattamiseksi ja henkilöstöhallintoon liittyvien asioiden ennakoimiseksi. Hanketta toteuttavat Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu. Hanke kuuluu REACT-EU-hankkeisiin ja rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Katso DigiHR-hankkeen esite täältä.

Lisätietoja hankkeesta ja sen tulevista tapahtumista löydät DigiHR:n kotisivuilta.

 

Lisätietoja webinaarista ja hankkeesta:

Henna-Liisa Maljonen

Projektipäällikkö, Project Manager
LIKE T&K, Research and Development
Liiketoiminta, School of Business
+358504770178