Tapahtuma

22.3.

Lifelong Learning Exchange Between Singapore and Finland - cross-collaboration webinar

Jatkuva oppiminen on yksi keskeinen väline elintason ja kilpailukyvyn säilyttämiseen. Korkeakoulut toteuttavat sitä monin tavoin. Tule Jamkin ja Institute for Adult Learning Singaporen yhteistyössä järjestämään webinaariin kuulemaan, miten Singapore huolehtii työikäisen väestön osaamisen kilpailukyvystä sekä millaisia ovat Jamkin jatkuvan oppimisen palvelut!

Hymyilevä aikuisopiskelija istuu ulkotilassa kädessään kirjoja
Ajankohta
22.03.2023 12:00 - 13:30
Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy
09.03.2023 14:38 - 21.03.2023 15:00
Tapahtuman tyyppi
Webinaari
Tapahtuman kieli

englanti

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Institute for Adult Learning Singapore ja Singapore University of Social Sciences järjestävät yhteistyössä webinaarin: Lifelong Learning Exchange Between Singapore and Finland 22.3.2023 klo 12 (Singaporen ajassa klo 18). 

Jatkuva oppiminen on yksi keinoista työelämän murrokseen, väestön ikääntymiseen, elintason ja kilpailukyvyn säilyttämiseen teollistuneessa maailmassa. Suomessa korkeakoulut toteuttavat sitä monin tavoin. Singaporea pidetään maailman kehittyneimpänä, miltei kilpailukykyisimpänä maana. Millainen on sen koulutusjärjestelmä ja kuinka siellä kehitetään ja päivitetään työikäisen väestön tietoja ja taitoja? 

Tule yhteiseen webinaariimme kuulemaan, miten Singaporessa huolehditaan työikäisen väestön osaamisen kilpailukyvystä. ”Lifelong Learning Development in Singapore“ -osuudessa esiintyjänä on Associate Professor Justina Tan

Jyväskylän ammattikorkeakoulu esittelee webinaarissa Jamkin jatkuvan oppimisen palveluja. Esiintyjinä koulutuksen kehittämispäällikkö Sirpa Tuomi ja päällikkö Juha Hautanen.

Webinaari on maksuton ja siihen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. 

Löydät tarkempia tietoja järjestäjästä ja tilaisuudesta webinaarin viralliselta tapahtumasivulta https://www.ial.edu.sg/events/lifelong-learning-exchange/ 

Ilmoittautuminen IAL:n sivustolla

Huomioithan, että ilmoittautuneiden tietoja käsittelee singaporelainen IAL. Ilmoittautumisen jälkeen saat ilmoittautumisvahvistuksen yhteistyökumppaniltamme. 

 

Lisätietoja:

Juha Hautanen

Päällikkö TKI, Head of Department R&D
Opettajankoulutus, Teacher Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358406412950

Sirpa Tuomi

Koulutuksen kehittämispäällikkö, Educational Development Manager
Koulutuksen kehittämispalvelut, Educational Development Services
Korkeakoulupalvelut, University Services
+358400976750