Tapahtuma
Keski-Suomen ruokavientiklubi, II tapaaminen

Suomi
Maksuton
Antinniementie 1
41330 Vihtavuori
Suomi
Laita kalenteriin ja ilmoittaudu seuraavaan ruokavientiklubiin, joka järjestetään Jyväs-Hampun tiloissa Laukaan Vuonteella. Ruokavientiklubi on tarkoitettu ruokavientiä tekeville tai suunnitteleville yrittäjille, jotka hakevat liiketoiminnan kasvumahdollisuuksia kansainvälistymisestä, ja haluavat vaihtaa ajatuksia sekä oppeja toisten kanssa.
Klubitapaamisten ajatuksena on, että yrittäjät pääsevät keskustelemaan ja oppimaan vertaistensa kanssa vientiin liittyvistä kokemuksista, haasteista ja ratkaisuista. Koollekutsujana toimii FinFoodNet-hankkeen keskisuomalainen toteuttaja, Jyväskylän ammattikorkeakoulu. Äänessä ovat yrittäjät.
Paikalla elokuun tapaamisessa on myös yritysasiantuntija Jaana Puhakka ProAgria Itä-Suomesta kertomassa elintarvikeviennin kokemuksista muun muassa BIOSYS Japani -hankkeessa. Ensimmäisessä ruokavientiklubin tapaamisessa Jukolan Juustolla keskustelu oli vilkasta, ja yrittäjät totesivat yksimielisesti, että yhteistyötä tarvitaan.
Yrittäjien oma viennin ja kansainvälistymisen kohtaamispaikka, Keski-Suomen ruokavientiklubi II maanantaina 25.8.2025 klo 13-15. Paikka Jyväs-Hamppu, Antinniementie 1, Laukaa (Tertan Kahvila & Puoti).
Ilmoittautumiset 21.7.2025 klo 12 mennessä, linkki ylempänä sivulla.
Maksuton tilaisuus on avoin kaikille ruokaviennistä kiinnostuneille, tervetuloa!
FinFoodNet - Suomalaiset Innokaupungit ja alueet vauhdittamassa ruokaratkaisujen vientiä -hankkeessa avainasemassa on alueiden välinen yhteistyö, vertaistuki ja erilaisten tukimahdollisuuksien näkyväksi tekeminen. Näin tuetaan ja kannustetaan yrityksiä kansainvälistymiseen ja vientiin. FinFoodNet toteutuksessa yhteistyössä Into Seinäjoki Oy, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Savonia-ammattikorkeakoulu, LAB-ammattikorkeakoulu, Vantaan kaupunki, Helsingin yliopisto ja Turun yliopisto.
#ruokavienti #kansainvälistyminen #yhteistyö #mentorointi #Jamk #FinFoodNet

Lisätietoja

Leena Pölkki
