Tapahtuma

3.2.

Hybridityön johtaminen muuttuneessa maailmassa

Hybridityön johtaminen muuttuneessa maailmassa -webinaarissa on puhumassa Mikko Reijonen Elisalta. Tapahtuma on osa Etäjohtamisen helmikuuta, jonka järjestää Jamkin hallinnoima Virtual Leaders -hanke.

Etäjohtamisen helmikuun 2023 viikon 5 teemana on toimiva hybridi.
Ajankohta
03.02.2023 09:30 - 11:00
Tapahtuman tyyppi
Webinaari
Tapahtuman kieli

Suomi

Hinta

Ilmainen

Miten hybridityötä tulisi johtaa koronapandemian jälkeisessä, muuttuneessa maailmassa? Mikko Reijonen esittelee tilaisuudessa uutta hybridityön johtamisen mallia, jonka avulla asiantuntijatyötä tekevät organisaatiot voivat kehittää heidän hybridityön johtamistaan nykytilasta eteenpäin.

Johtamisen malli on syntynyt Reijosen tutkimuksen pohjalta. Tämä on ensimmäinen aiheesta tehty tutkimus, ja siinä haastateltiin esihenkilöitä ja asiantuntijoita.

Aika: Perjantaina 3.2.2023 klo 9.30-11.00
Paikka: Zoom (linkki toimitetaan ilmoittautuneille)
Kenelle: Etäjohtamisen helmikuun tapahtumat on suunnattu pk-yrityksissä kaikille, jotka haluavat kehittää omaa työpaikkaansa ja sen etäjohtamista.

Webinaari on maksuton. Huom! Tilaisuutta ei tallenneta.

Lisätietoja tapahtumasta antaa:

Kaisa Sulasalmi

Projektiasiantuntija, Project Specialist
Teknologian kehittämispalvelut, Technology Development Services
Teknologia, School of Technology
+358505758543

Virtual Leaders -projektin (ESR) tavoitteena on auttaa keskisuomalaisia pk-yrityksiä ottamaan käyttöön tuottavia ja työhyvinvointia tukevia virtuaalijohtamisen toimintatapoja työyhteisöissä, joissa henkilöstö toimii ja työskentelee osittain tai kokonaan etänä. Läpileikkaavana teemana projektin työpaketeissa on henkilöstön työhyvinvointi. Projektin toteuttaa Jyväskylän ammattikorkeakoulu ajalla 1.9.2020–31.8.2023 ja rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus (ESR-rahoitus 75 %, Jamkin rahoitus 25 %).