Tapahtuma

29.9.

HR-tiedolla johtamisen ja henkilöstöanalytiikan mahdollisuudet

Jaana Saramiehen kuva
Ajankohta
29.09.2022 13:00 - 14:30
Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy
15.08.2022 08:00 - 29.09.2022 12:00
Tapahtuman tyyppi
Webinaari
Tapahtuman kieli

suomi

Hinta

maksuton

Mitä on HR-tiedolla johtaminen ja mihin sitä tarvitaan? Voiko pieni ja keskikokoinenkin yritys hyötyä henkilöstöanalytiikasta?

Valitettavan usein HR-mittarit jäävät liiketoiminnan, strategian ja arjen toiminnan johtamisesta irrallisiksi. HR-tiedolla johtaminen auttaa ottamaan hyödyn irti henkilöstöstä kerätystä datasta. Tiedolla johtamisessa tärkeintä ei ole data, vaan miten tiedosta johdetaan toimintaa. Tämä edellyttää ymmärrystä tiedolla johtamisen tarpeista ja keinoista vastata niihin. Lisäksi tarvitsee tunnistaa organisaatiokyvykkyyksiä, joilla HR-tiedon hyödyntämisestä luodaan systemaattinen tapa johtaa yrityksiä ja työntekijöitä.

Näkökulmia digitaaliseen HR:ään -webinaarisarjan ensimmäisessä osassa Jaana Saramies luotsaa sinut HR-tiedolla johtamisen ja henkilöstöanalytiikan perusteisiin. Webinaarista saat eväitä siihen, mitä asioita huomioida, jotta yrityksesi HR-tieto ei makaa tarpeettomana vaan tukee liiketoimintaasi. Webinaari kestää tunnin, jonka jälkeen on puolen tunnin kysymys- ja sparraustilaisuus aihealueeseen liittyen.

 

Webinaarin tähtenä Jaana Saramies

Jaana Saramies on HR-tiedolla johtamisen ja henkilöstöanalytiikan sanansaattaja, valmentaja ja tietokirjailija. Jaana edistää HR-tiedolla johtamista Suomen suurimman työnantajan palveluksessa Helsingin kaupungilla sekä valmentaa ja kouluttaa teemasta kiinnostuneita johtajia, henkilöstöalan ammattilaisia ja esihenkilöitä yrityksensä Saratiikan kautta. Talouden luvut ohjaavat usein vahvasti organisaatioiden johtamista; Jaanan näkemyksen mukaan nuokin luvut tulevat ja johtuvat henkilöstöstä. Sen vuoksi henkilöstöanalytiikassa ja HR-tiedolla johtamisessa on valtavaa potentiaalia tuottaa lisäarvoa ja kestävää kilpailuetua yrityksille.

Ilmoittaudu webinaariin tästä.

Kiinnostavatko HR-analytiikan soveltamismahdollisuudet yrityksessäsi?

Toteutamme kuuden keskisuomalaisen pk-yrityksen kanssa pilotit HR-analytiikan osa-alueista. Piloiteissa selvitetään yrityksen HR-analytiikan soveltamismahdollisuudet, kehitetään jokin prosessi kypsäksi HR-analytiikkaan integroimiseksi sekä analysoidaan yrityksen järjestelmien tuottamaa dataa ja sen hyödynnettävyyttä. Pilotit totetutetaan syksyn 2022 ja kevään 2023 aikana. Pilotteihin on vielä pari paikkaa vapaana. Lisätietoa projektipäälliköltä sekä hankkeen sivuilta.