Tapahtuma

16.8.

Hiilijalanjälki haltuun yrityksessä -koulutus

Tässä syventävässä koulutuksessa saat työkaluja yrityksen toiminnasta aiheutuvien ympäristövaikutusten hallintaan. Koulutus järjestetään 16.8. - 13.9.2022. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 14.8.2022!

Ihmisiä työskentelemässä kirjastossa
Ajankohta
16.08.2022 14:00 - 17:00
Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy
20.05.2022 08:00 - 14.08.2022 23:59
Tapahtuman kieli

Suomi

Hinta

Maksuton

Työkaluja yrityksen toiminnasta aiheutuvien ympäristövaikutusten hallintaan

Hiilijalanjäljen laskennasta ja hiilineutraaliudesta puhutaan nykyään paljon, ja syystäkin. Mutta mitä tämä termistö oikeastaan merkitsee, miksi asia on niin paljon esillä, ja miten yrityksissä voidaan tunnistaa toiminnan päästölähteitä ja toimia päästöjen hillitsemiseksi? Entä miten hiilijalanjäljen lisäksi huomioidaan muut ympäristövaikutukset? Hiilijalanjälki haltuun yrityksessä -koulutuksessa saat vastauksia näihin kysymyksiin.

Hiilijalanjälki haltuun yrityksessa -koulutus tarjoaa työkaluja yritysten toiminnan ympäristövaikutusten hallintaan. Koulutuksessa opit perusteet hiilijalanjäljen laskennasta ja pääset kokeilemaan sitä käytännössä asiantuntijoidemme tuella. Tutustut myös ilmastonmuutoksen ja luontokadon juurisyihin, sosiaalisen kestävyyden perusteisiin sekä siihen, miten nämä linkittyvät yritysten toimintaan. Koulutuksen päätteeksi opit positiivisesta vaikuttavuudesta ja vastuullisuusviestinnän hyvistä käytänteistä.

Kenelle?

Hiilijalanjälki haltuun yrityksessä -koulutus on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan, olitpa sitten

  • yrittäjä
  • työntekijä
  • opiskelija
  • työtön työnhakija
  • osaamisesi täydentämisestä muutoin kiinnostunut.

Vastuullisuus on kehittymässä jo liiketoiminnan edellytykseksi. Tämä syventävä koulutus tarjoaa mahdollisuuden oppia hallitsemaan paremmin yrityksen ilmasto- ja luontovaikutuksia ja siten toimimaan vastuullisesti.

Sinulla ei tarvitse olla yritystoimintaan liittyvää taustaa osallistuaksesi koulutukseen. Yritysten lisäksi nimittäin ihan jokainen voi hyötyä koulutuksesta lisäämällä osaamistaan ekologisesta ja sosiaalisesta vastuullisuudesta.

Sisällöt soveltuvat eri toimialoille ja eri tehtäviin. Kouluttajina toimivat Jyväskylän yliopiston, Jamkin, Gradian ja Poken asiantuntijat.

Lisätietoja

Riikka Kumpulainen

Projektipäällikkö, Project Manager
Biotalousinstituutti, Institute of Bioeconomy
Teknologia, School of Technology
+358505759454

Koulutus on osa POLKU 2.0 -hanketta, jonka päärahoittaja on Euroopan sosiaalirahasto. Rahoittavana viranomaisena toimii Keski-Suomen ELY-keskus. Hanketta rahoittavat myös Jyväskylän, Jämsän, Äänekosken ja Saarijärven kunnat sekä UPM-Kymmene Oyj.